Цитирай Първоначално написано от salabashev
Преди около 3 седмици с приятелката ми правихме секс ,но имахме само 1 презерватив и той не ни стигна и пробвахме без презерватив но за мн малко . Тя не беше в оволация , а и 2мата бяхме почти сигурни че не е станало нищо (не съм свършил в нея) и затова ние бяхме спокойни.Но нашето спокойствие бе развалено от това , че на нея и закъснява вече 9 - 10 дена.Направихме тес Shure Check мисля че така беше и се оказа положителен.За пръв път правихме тест и нз дали сме го направили правилно и до каква степен може да му се вярва.Ако теста е показал правилно единственото решение за което аз се сещам е аборт.Ако има други начини моля кажете ми ги .Разбрах и за някакви хапчета за спонтанен аборт,но нямам представа дали са ефикасни.Моля дайте ми някакъв савет ,защото наистина незнам какво става.
Не бива да се бавите .. отивайте при гинеколог и той ще ви каже какво да направите... ааа относно другото: един съвет...не го правете без презерватив ако нямаш достатъчно опит (на 18 си) защото това го правят само по-големите, които сами знаят, че няма да направят белята!