- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли човек който да ви възбужда до неузнаваемост..?
Има едно момче което буквално ме побърква..в смисъ не го обичам сигурна съм обаче никога досега не съм желала толкова силно някого? в смисъл да го докосвам..целувам..да му лапам даже O.O умирам си да го побъркам с една свирка
аа после да ме чука супер хард върху голямото ми бюро. Напоследък често родителите ни ...си организират гостита и като се видим на мен ми иде така да му се хвърля..той също ем желае..знам го..поакзвал го е казвал го е обаче вски път нещо ни пречи и имам чувството че ще полудея толкова го желая.. о.О Та въпросът ми е има ли такъв човек който да не обичате но да давате всичко за да се натискате...мляскате докосвате..да трепвате когато помиришете пафюма му?
чак до такава степен не ми се е случвало да ме възбуди някого![]()
Ъхъ... има ...
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
i az takaПървоначално написано от ShaLqLqLqXa
![]()
Cruel Intentions
Ама как е възможно Бобчоо...Първоначално написано от x3eme
на този ама закелвам се следващия път акто го видя ..което едвали ще е толкова нескоро ..надявам се.. където и да е..заклевам се няма да му проста!
![]()
не му завиждам тогава![]()
Има и един човек ии нз кво толкова искам в него..
Той е фр на вуйчо ми и е на 34..мисълта че е почти колкото баща ми ме кара да откачам и да се чудя сама на себе си..
Иначе яко мръсно ме гледа и тн и ауу откачам от него![]()
Първоначално написано от CfEtii
ето ти ме разбираш..с разлиакта че твоя е доста по голям XD
а на всичкото отгоре..един път го беше надървил.. ии без да исках като се доближих до него го усетих ии майак ее нямам думи ептен ме побърка...такъв як курсамо мене чака
![]()
Авторката май е малко мръсница...
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
тцтцт то д абеше малкоПървоначално написано от ShaLqLqLqXa
![]()
^^
Мали колко тайни мръсници си имаме в форума.Надявам се,че не се прават,а наистина са такива![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ахах ти мене сега ли ме забелязваш..xD те всички вече разбраха какво загоряло палавниче съмПървоначално написано от Whyniser
![]()
![]()
Няма лошо стига да се пазиш да не хванеш нещо.А след това можеш да поемеш колкото си искаш членаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Аз именно щото се пазя съм загоряла до неузнаваемост...Първоначално написано от Whyniser
Има едно момче.НЕ го обичам,дори не го харесвам външно.Но когато е близо до мен откачам,превъртам.Давам сичко за да се натискаме и да го правим!!!
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
И аз такаПървоначално написано от mysterious93
Само,че изпитвам чувства към него,не знам приема ли се отговора ми тогава
![]()
offline forever!
По едно време имаше, сега не.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Пролетта се е развъртяла сред пуберите![]()
Няма лошо!
Нормално е да има такива хора, дето да ни подлудяват![]()
Има една мацка която при най малкия сигнал бих я излюбил, чак докато не припадна от изтощениеМда!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
С моята бивша сме така. Не знам дали е останало нещо от любовта ни, но легнем ли ще се изядем. Аз не мога и на кафе да отида с нея без да стана "целия у секс". Постоянно я гледам все едно ще и се нахвърля.
И при мен такаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Аа авторката каза,че като се допраля там до органа..
Моя тигър хаха веднъж ни се срещнаха погледите и така мръсно ме изгледа и ми врътна глава заканващо се..оттогава само тва си фантазирам как аз въртя друго![]()
Имаше такъв човек, но ме е срам да си призная кой е![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Един от съседната паралелка, от 8 клас си ми е слабост..На бала, на бала....![]()