.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    hottie
    Guest
    и все пак за да съм по темата : няма смисъл да пиеш ескапел сега

хх повтаря се моята случка... аз все пак взех ескапел и после след паниката се усетихме, че не е имало нужда ;/

Град
    Асеновград, България
    Можеш да се успокоиш - със сигурност нищо не се е случило.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Re: Притеснена съм

Цитирай Първоначално написано от VhD
    zdraveite imam maluk problem i sum se 6a6nala tezi dni i imam nujda ot kompetentno mnenie..zna4i pravih sex s priqtelq mi i to4no kum kraq toi si svali prezervativa i iska6e da svur6i na korema mi oba4e purvata kap4ica popadna otstrani okolo klitora az vednaga se zakrih i pove4e ne e popadala..sled koeto vednaga se izbursah s kurpi4ki hubavo i se izmih obilno s voda otdolu...ta mnogo se pritesnqvam dali ne se e stekla sperma kum vlagali6teto (dokolkoto vidqh i priqtelq mi pogledna po nadolu ot klitora nqmalo ni6tu a i tova koeto be6e tam be6e suvsem muni4ko.. ) no vse pak se pritesnqvam.. a i naistina ne iskam da se stiga do escapelle za6toto e mnogo vredno i ne se pie kato bonbon... imam nujda ot mneniq..

т.7
    swords1010
    сори но си бременна..край

Не се притеснявай, нямаш нужда нито от хапче, нито от нещо друго. Нали не е влязла сперма във влагалището. Плюс това си се подмила, което още повече намалява шансовете за оплождане.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    щом не е пападнала сперма във влагалището значи няма смисъл от хапче.не се трови с тия глупости
    +

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

сперматозоидите не се движат с карта из теб спокс тряя повече зор за тва

http://www.jivotno.com/wild-angel

Няма страшно от толкова малко нищо неможе да стане.Пък не си сигурна дали е попатнало в вагината.Аз като правих секс в приятелят си и той се беще възбудил много и каза,че може малко да се изпразнил във вагината,защото тогава ко парвихме без презерватих и веднагалих хапче и ето:НИЩО МИ НЯМА! :-

Няма страшно от толкова малко нищо неможе да стане.Пък не си сигурна дали е попатнало в вагината.Аз като правих секс в приятелят си и той се беще възбудил много и каза,че може малко да се изпразнил във вагината,защото тогава ко парвихме без презерватих и веднагалих хапче и ето:НИЩО МИ НЯМА! :-

дишай не си майка все още!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си