- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Zdraveite miili4ki (s golqmo udarenie na pyrvite "e" i "i" )Zn14i t1zi dAska ne e istrita ubu. - Gospojata po himiq
То беше след часа,де...госпожата по информатика щеше да пише 2-ка на една съученичка,че не върши нищо в час и аз:
-Госпожо,защо ще й пишете двойка!?Вижте ги онея двамата,и те сядат заедно и се редуват всеки час кой да работи.И ние така направихме.Следващия час тя ще работи.Тя супер много ми помогна,как ще й пишете двойка?!-ама някаква набирам,набирам,докато не чух-Ама аз нищо не съм й писала-Аа...еми,добре,извинете.
![]()
Това на какъв език е?Първоначално написано от gret4ety
![]()
На г1зарскиПървоначално написано от plmn
![]()
Иначе и при нас е скучно последно време...![]()
оо при мен изцепките и бисерите ми са част от ежедневието, за това много трудно ги помня, ама да видим кво ш се сетя ся...
в час по Английски език съм на последния чин и се преобличам... стола ми падна назад и аз станах по боксерки да го вдигам... госпожата се била оплакала на класната ми след това.
Трябваше ми една забележка за лошо поведение за да ми пуснат наказание.. аз на другия час я направих естествено.. ;x
По физика госпожата искаше да изгони един приятел, ама той не ще да излиза от стаята. Аз такъв се хиля отстрани и накрая мен изгони и ми написа забележка в дневника.. ;D
Със същия тоя приятел се бяхме наговорили 5 минути преди да почне часа да се направи, че припада като пада от стола и така да отидем до фелшерката и да не караме целия час. (имам го даже на клипче тва) ;D
От миналата година също имам клипче как в час по Английски абсолютно целия клас спим![]()
тва ме смаза от всякъдеПървоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от ivenciii
Първоначално написано от Mite94613
Първоначално написано от nefchi_bs
Първоначално написано от Tempest
По литература:
- Ама ти защо си седнала там отзад? Я ела на първия чин. Какво правиш отзад?
- Ами аз.. до парното на топло...
- Е, ето де... тука прозорецът е отворен.
(седи и ми се кара сериозно, а целият клас се залива от смях и тя като се чу какво е казала, започна и тя да се смее.- Оооо това го знааам! Мога, мога! 1 по 1 е 2!А стария ни господин по музикаааа....Ехх временаа Very Happy горкия човечец не издържа и напусна...Как го бяхме били... Very Happy Междучасие е(Троянската война)Един по английски толкова смешно му стана, че започна да се клати със стола и накрая все че се обърна назад и падна под задния чин Very Happy И тя даскалицата веднага тръгна да го вдига (а той се задави от смях Razz ) и докато вдигаше стола му запардоса главата в чина зад него Shocked Confused И накрая със сетни сили като изправи отново стола се подпря на чина пред него и вика:
- Бре момче добре ли си ?
а тоя само стои и мълчи и изведнъж кат почна да се смее, пак се обърна със стола Shocked Razzей тея ме разбираха направои щот имаме едно момче с дълга коса и гоподина вика:а той да се остриже малко,че да не го объркат в банята... Very Happy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
аз като чета тук...за вас изцепки означава да отговаряш на учителя и да го осмиваштва е ежедневие при нас...ся ще ви разкажа малко
Час по история, влизам със закаснение (първа смяна сме) и си ям кроасан севън дейс със крем брюлесядам си на чина и се оказва, че ще правим контролна...
Г-жата: Камелиа махни го тоя кроасан!
Камелиа: Ей ся две хапки ми останаха и го махам!
оная крещи като гъз... "Айде махай го вече, в час си..пък и контролна тря да праиш"
Камелиа: Да бе...еей сега...от вчера на обяд не съм яла...ко искаш да ти умра в часа от глад ли ей ся го махам..още една хапка...
Г-жата идва и ми го дърпа от ръцете докато си отхапвам....
Камелиа: Чакай малко ма ко праиш/...80 стотинки ми дърпаш от ръцете..не те ли е срам...ей ся го махам ти казах.."
И си го изядох...напраих си контролната...дано да имам 4и миналия час ме изпита щот съм яла брускети марети в час..и ми писа 2-ка...
![]()
Час по БЕЛ..получавам забележка, че напускам самоволно час, защото г-жата е глуха и не ме чу че и казвам, че отивам до кенефа....И тази забележка ме изпраща директно на наказание.
Г-жата: Айде сега всички си сядайте по местата и мълчете поне 20мин. да ви предам урока..
Кам: Таз пък...луда ли си ма...според теб ще мълча ли...ти гледай да ме изритат заради теб после ще си намериш колата целата потрошена .... ще ти пращам цветя сяка седмица ...
Да не те чакаме след даскало с правата лопата пред входа... (много сме брутални)
География посрещаме учителя с думите "Здравей Цицоооо !!! ААааайде млекодайната е пак тук....Ебаааси млекодайната... (той е мъж)
Като каже нещо от рода на "Това си е за ваша сметка" някой отговаря "Боли ме гъза/Янко/ Кура кво ше става... или "Айде излез да те изпитам - Яла ако искаш ми седни на кура... и сякви такива мизериии
супер много са мизериите и ме мързи да пиша вече...
1. плюли сме на столовете на даскалите даже веднъж една от виновничките седна на него![]()
2. Плюли сме дневника
3.Късала съм дневника
4. Крила съм дневника
5. Мазали сме всички дръжки в тоалетната с веровсички кранчета на чешмите и т.н.
6. Пръскали сме се с вода в час..пълним си устите с вода и плюем
7. Пръскали сме се с препарати за почистване по коридорите
8. Били сме се с метли и парцали, които крадем от шкафовете в тоалетните
9. пръскаме зайците с Бинго![]()
10. Замеряме зайците с мръсни парцали от складчетата в кенефа
11. Праим си кампании от рода на "Къпете се, не сте сами!!! " и крещим на зайчунгерите са се къпят...щото има много смръдливи попълнения...
иии още доста...абе мн сме зле ние
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
BGRUForever bate qko luje6 oba4e xxxx mnogo filmi gleda6DD
....
Първоначално написано от mmKamm
![]()
Тая година ме питаха дали мога да сипа газ за запалки на стола и да го запала...оказа се 4е мога....ама никои не ме видя и се разминах късо![]()
По биология един тъпанар се закача с мене и аз като викнах и госпожата веднага идва и разпитва:
- Какво става тука бе?
(оня тъпунгер)- Еми, тя се дразни с мене!
(аз)- Ама, госпожо, тва тъпото едноклетъчно ме нерви, не мога да го търпя!
(госпожата)- Бе той е още по просто устроен, аз от 3 години не мога да го търпя, за това не му обръщам внимание.
![]()
В 6 клас в чс по английски взимахме думата презървативс значише консерванти и аз не чух значението на думата и викам - ле ле докъде ни докара той министър в час по английски за презървативи да учим и оная ....![]()
![]()
В 3 клас бях седнала на редицата към прозореца и ми беше много топло и викам на госпожата вместо може ли да мръдна може ли да пръдна![]()
Миналата година пък някой се беше изсрал в коридора .... и аз викам на директорката госпожо госпожо елата да видите какво чудо има на салона ....![]()
![]()
На господина по физкултура винаги му викам - госпожице
А миналата седмица господина по история ме пита - Откъде идват евреите и аз - От удома им![]()
Най-голямата изцепка беше преди два дена в час по музика госпожата беше объркала дисковете беше си сложила собствен диск и ни беше казала почне ли песента почваме и ние да пеем и само се чу една стара песен на Ивана - Смукача и ние всички почваме да пеем - смукача опъни смукача![]()
Като чета някои от вас и ми се плаче, честно....
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
mi kazvam 4e otivam do toaletna i se vra6tam s cqla 4anta qdene ...napravih celiq 4in s mastilo ...sabli4ah se v sablekalnqta da si su6a drehite i mom4etata me vidqha s4upih piqnoto
мнооого сте брутални!Първоначално написано от mmKamm
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Неска една от нашия клас удря момичето до нея ама леко.и един дето седи пред тях са обръща и също я удря леко и тая дето я удрят не издържа и развиква:Офффф единия ма пращи,другия ма шиба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
edin den karahme 7-mi 4as istoriq be6e adsjka jega i celiq klas vikahme i govorihme i izvadnaj taq istori4kata kato izcepi:
-maleeeee taq jega!napravo sum kapyt!
i celiq klas mlakna i kato oble6tihme nie edni o4i i taq istorichkata se za4ervi i vika:
-kapyt e nemska duma za grogi.vie kakfo si pomislihte?
ka4ili neznai6e kfo sme si pomislili![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
mn govora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
по математика
"Дай си тетрадката да видя кфи си ги надървили там"
по физическо играхме момчета срещу момичета и господина се развика
"Аййде вкараий им го де " имаше предвид коша
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
BGRUForever, ти в кой клас си? И второ, какво имаш предвид с това: "В даскало в петък гледаме филми". Това във всеки петък ли се случва?Просто ми изглежда малко странно и затова питам.
![]()