- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс!
6to ne si ebe6 maikata mrusna i ne me ostai6 namira be ebi sa v idiota mrusen ni6to ne sum ti naprail spri da me citira6 grozniik takuv priemi go 4e si takav i spri!!!!!!!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Много добро мнение!Първоначално написано от BeHappYs
Немам какво повече да кажа...Но не виждам защо така категорично се изказва маса народ, който не е опитвал, за да каже какво е оО
Специално за мъжете, мога да кажа, че е доста по-приятно, в определени ситуации, особено ако жената се наслаждава на това. А да...Няма значение колко навътре го набутвате, има значение колко ви е дебел атрибута, не си правете грашни илюзии, продалжението на задния органичен отвор е просто черво xD
Ah if we welcome how many mornings
Ah will the nights probably stop
Ah scatteres in the sky
Ah white flower surround us and die
Някъде да е споменато,че аз го практикувам това а?Според мен гъза не е направен за това и изобщо не ми допада аналния секс...не е нужно да ме ядете заради това!!!Първоначално написано от ibriam
Моме, не са шашкай
Всичко е въпрос на вкус, желание и личен комфорт. За това партньорите в повечето случаи се подбират, нали така =)
Ah if we welcome how many mornings
Ah will the nights probably stop
Ah scatteres in the sky
Ah white flower surround us and die
Ми не съм го правела и не знам толкова ли е як![]()
Като не го практикуваш,от къде знаеш,че на другите им е кофти?!Знаеш ли какво ,вземи се скрий в дупката от където си изпълзяла и престани да се правиш на интересна и много оборотна ,а си играй с куклите!Първоначално написано от aka6a_vamp
OZ_OZ
Като порасна казваш....Ами аз съм на 33,но докато порасна бих се радвал да ме понаучиш на това-онова![]()
Prosto e gotin sexa. Kakvo tolkova. I mackata si go poluchava udovolstvieto i ti si poluchavash raznoobrazie malko.
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от Osanago
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Важно е да го практикуваш правилно,за да го заболи момичето,а пък и оргазамът на мъжа бил по силен така ми каза приятеля ми докато го правихме,но ефекта според мен ееднакав
Обичам Андриан
и аз това се чудя какво толкова му харесвате . няколко пъти съм пробвала не ми допада , не че боли но просто ми е безразлично
Na men pak mi haresva koi kfoto 6te da kazva! Kato 6te prai6 ne6to trqbva da znae6 kak da go pravi6.
Az sam udovolstvie koeto ne vseki moje da si pozvoli!!!!!!
Точно това се опитах да обясня и аз...
Айде чухме го тва вече за ръцете и мастурбацията...дай нещо ново...Първоначално написано от BeHappYs
Идеята беше,че за да има толкова приготовления за тва нещо-лубриканти дъра-бъра явно нещо не е както трябва...
Аз се отвращавам от аналния щото всички знаем кфо излиза от отзад..Не заради морал или нещо друго..просто ме е гнус..![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
и на мен не ми харесва идеята ... даже и да склоня да го направя, все ще си мисля, че не е както тряа тая работа и няма да му се наслаждавам![]()
aka6a vamp ти не си ли девствена за къв секс говоиш ?Първоначално написано от klient
![]()
![]()
![]()
e mn qsno 4e 6te te boli!sama kazva6"probvala sam" to s probvane ne se polu4ava.biv6ata mi se oplakva6e do 4-5 pat posle kata svikna izpitva6e edinstveno kefПървоначално написано от PreciousDiamond
taka 4e ako iska6 naistina da ti e komfortno pri tozi sex prodaljavai da go pravi6 6toto samo praktikata mu e maikata
![]()
![]()
а па после се питайте що не може да се сдържате и се изпускате...
не се кефя на аналния секс ...
♥ I trusted you.. my mistake ♥
мрън мрън....Първоначално написано от JIVOTINKATA
Хах,наистина,тва за ръцете се изтърка,дайте друго...Защото ръцете са човек за да си служи с тях по всякакви начини.А като че ли гъзът не е толкова богат на функции,от там май само се сере!(e,някои си врат и пишки,като гледам)
Верно наистина все едно си с девствено гадже...аз изчуках една мацка на 30 ...ама все едно с девствена бях...ами и влезе де/...-
Първоначално написано от shokoto91
Аналния секс не е нищо особено но ако се прави както трябва и да се внимава малко повечко ... можете да стигнете дори и до оргазъм ... който го е правил ще ме разбере за какво става въпрос ...![]()
@-->---