Здравейте. В толкова много сайтове бях писала и продължавам да пиша за проблема си, че бях пропуснала да проверя коментарите ви в този сайт. Благодаря ви много за това, че прочетохте написаното от мен. За цитонамазка чувам за първи път, че се прави при съмнения за гъбична инфекция или нещо подобно. Поисках съвет от една лаборатория и те ми казаха, че трябва да ми се направи микробиологично изследване.
Да, на 14 съм и е напълно нормално да съм девствена и си е така.
Сега имаме екскурзия в Европа и след нея съм решила да отида на гинеколог. Ако някой може да ми каже дали предварително трябва да се обезкосмя и каква е горе- долу цената на споменатото от мен по-горе изследване, ще му бъда много благодарна.
А колкото до Монилия-та.. Д-р Михайлов и много други лекари казват, че е подходяща за лечение на бяло течение, но при мен нямаше никакъв ефект. Не знам какво да правя..? Личният ми лекар е мъж, а съпругата му е в майчинство и няма как да я помоля за направление. От него ще ме е малко срам, но какво да се прави. Не искам след години партньорът ми да има проблеми или пък да не мога да забременея...