- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да се забременее :)
Много ми е интересно може ли да си бремене е
правил си секс идвати цикъл 2 пъти и след туи ти закъсняваможе ли да си забремена
![]()
![]()
![]()
когато забременееш цикъла ти спира....наблегни на биологията
^ Да си чувал за цветна бременност?
Sasho1988
Варна..
Раждаш цигънче =РРРРРРПървоначално написано от CucuTy
По темата: Най-добре си се тествай, недей гадай, всичко е възможно в тоя живот U.U xD
Ah if we welcome how many mornings
Ah will the nights probably stop
Ah scatteres in the sky
Ah white flower surround us and die
минали са почти 4 месец![]()
ne!
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
и да е цветна бременност, мензисът пак е по-малко и по-блед и определено се разбира, че нещо не е наред...Първоначално написано от CucuTy
и аз не мисля, че може да си бременна при тва положение... ма секви ги има![]()
^ Именно. Ти ако сама не забележиш разликата вече става лошо. А поста ми беше към x3eme като пример само.
Sasho1988
Варна..
разбирам но не го взех на предвит това за цветната бременностзабравих го така да се каже
след кои месец почва да се пълнее![]()
зависи от много фактори и от натурата на човека,но около третия месец се забелязва разликата
Мисля, че след четвъртия вече личиПървоначално написано от bunit0
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
аа да зема да се успокоямина 3 месец
![]()
значи правила си секс и след 3 месеца питаш дали си бременна, като междувременно си имала цикъл...
След оня секс правила ли си пак
Като прочетох постивете, се оказа, че май нета... освен тест да си направиш друго не виждам
![]()
Врачките са в отпуска. Бегай са Sure check
pravila sma sexsled tova
![]()
Абе аз две неща не разбрах, дошло ти е два пъти кога? И от кога не ти е идвало?
Аз останах с впечатлението, че нищо не става ясно от поста ти и всеки си пише ей така.
Ами прочети малко повече за човешката анатомия и най вече за женската физиология и ще си отговориш на въпроса.![]()
Ама като гледам колко ясно е написала поста, едва ли и от четенето ще разбере нещо, ама....
всичко е възможно дори и да е 1%Първоначално написано от bunit0
Обичам Андриан
нищо не разбрах , но си вземи един тест най-добре
Може!!! А куха лейка, като теб може и от въздуха да забременее! Внимавай, като минаваш покрай казарми.![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
начи може да забременееш само,ако момчето ти се изпразни в устата![]()
иначе не!
има и цветна бременност,при която си имаш менструация всеки месец!Първоначално написано от x3eme
![]()