.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Програма за смаляване на песни, картинки...

Hora iskam da vi popitam kak se kazva6e taq programa deto mogat da se smalqvat pesni i kartinki i takiva ne6ta i kak stava6e?? pls kajete [-o< [-o< [-o<

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    За картинки е пейнта
    за музика mp3 gold to ringtone
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    За картинки е пейнта
    за музика mp3 gold to ringtone
    i kak s Paint-a?? ama az imam vpredvid da gi praa po-malki razmeri nali ako e 7MB da q napraa po-malka,a ne da q sukra6tavam,nadqvam se me razbraht

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ето ти тази
    Се'а докато трагна да обяснявам дръпни тази и се опитай с нея
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Em ne stava ne6to,a imam v predvid taq deto primerno 7MB e kartinkata ili pesenta i da si q smalq na po-malko ne da sakra6tavam pesenta

Цитирай Първоначално написано от nanyy
    Em ne stava ne6to,a imam v predvid taq deto primerno 7MB e kartinkata ili pesenta i da si q smalq na po-malko ne da sakra6tavam pesenta
    Я си структурирай мислите малко.
    Една песен става по-малка като се компресира(=>качестовото става малко по-зле)... За снимката,трябва да се променят размерите или формата от което следва загуба на качество.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Цитирай Първоначално написано от nanyy
    Я си структурирай мислите малко.
    Една песен става по-малка като се компресира(=>качестовото става малко по-зле)... За снимката,трябва да се променят размерите или формата от което следва загуба на качество.
    Emi to4no tfa imam vpredvid az ne sum mn naqsno s teq ne6ta i za tfa pitam vas,e kak se kazva programata?plssssssss kajete mn mi trqa [-o< [-o<

Мили-ка с програмата mp3 to ringtone gold можеш да смаляваш песните ... с нея не ги режеш а смаляаш разм,ера им но губят от качеството...ако нещо пак не схващаш ми пиши по скаипа който е :monkata95s надявам се си свуршиш раута
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

ами имам програма за рязане на песни казва се Mp3Knife ako ne q namerite pitaite me za skype 6te vi q pratq

За намаляне големината на картинки трябва да промениш формата на файла. Ако преди е бил *.bmp, да стане *.jpeg. Най-лесно става като отвориш картинката с пейнта и от меню File избереш Save as... и от там сменяш разширението.
    Но ако изображението принципно си е .jpeg тогава отваряш с фотошоп, пак даваш Save as... и като избереш .jpeg се появява едно прозорче, което те пита какво quality да е. И там вече избираш по-малко.

И все пак всичко това доста влошава качеството. Не знам за какво са ти по-малки по размер картинки, но ако нямаш място на компа или искаш да ги качваш някъде - най-добре ги архивирай. Това спестява най-много място в случая.
    "Совите не са това, което са.."

абе тая тема е от 2007 сиг не и тряя вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си