.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Всичко за обичка под езика?

Искам да си пробия обица под езика на ципата....въпроса ми е с какво? (абокат??) По отгоре или по долу на ципата?Много ли боли...има ли опастност от възпаление? Опишете какво точно се прави ако си сам в къщи и искаш да се пробиеш сам под езика Съвети моля Покажете снимки ако имате обица под езика...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ne,ne,slu6ai me.V nikakav slu4ai ne se probivai sama,ako ne si go pravila predi,moje mn da se uslojni i da se vazpali.Puk i mqstoto e mn neudobno,za da go pravi sam 4ovek!Otidi v nqkoe atelie,stava za secundi.Tam 6te go napravqt profesionalno i si4ko 6te e ok,puk i 1 priqtelka se probi pod ezika i sled nqkolko sedmici i se skasa cipata tam,zatva ne pravi gluposti da se dup4i6 tam sama
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Отиваш в студио, за да те пробият, не го прави сама. Не боли много, не е болка за умиране. Недей да питаш как да се пробиеш, ако не знаеш сама, не го прави В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!
    mindscan

Град
    то не е град,а джунгла...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    аз не мога да я разбера тая мания с пиърсингите,супер отвратително е
    всеки с вкусовете си и на мен не ми допадат особено

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ти добре ли си, бе момиче?
    Ходи в някое студио, сама ще се дупчиш... по-голяма простотия не можа ли да измислиш.

П-С-Дупчи се ципата, не си дупчиш обицата....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Много хора се дупчат сами,но преди това хубаво се информират.
    Не е премливо обаче,сам/а да се дупчиш!

Дадения по горе форум ще ти помогне,разгледай го!

1. Да с абокат е!
    2. Ако искаш, ще ти пръснат лидокаин! Няма да те боли!
    3. Ще има възпаление ако ти си го направиш! Заради немърливост
    Имала съм обеца там. Винаги можеш сама да се пробиеш, но най-малкото ще видиш зор с поставянето на обецата! Отиди си в студио. Ако имаше нужните знания, за да се пробиеш сам/а, нямаше да питаш по форумите. След като не знаеш.. не го прави сама!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

В никакъв случай не опитвай да се пробиеш сама. Ще стане кърваво.. Иди в студио. Това дали да е на самия език или на ципата отдолу - което ти харесва повече. Макар че според мен е супер гадно на ципата. Езика не съм си пробивала, но съм присъствала и знам, че с упойка няма особена болка. Опасност от възпаление винаги има. Ако идеш да се дупчиш - в студиото ще ти обяснят как да се грижиш за пиърса.
    "Совите не са това, което са.."

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome

1. Да с абокат е!
    2. Ако искаш, ще ти пръснат лидокаин! Няма да те боли!
    3. Ще има възпаление ако ти си го направиш! Заради немърливост
    Имала съм обеца там. Винаги можеш сама да се пробиеш, но най-малкото ще видиш зор с поставянето на обецата! Отиди си в студио. Ако имаше нужните знания, за да се пробиеш сам/а, нямаше да питаш по форумите. След като не знаеш.. не го прави сама!
    напълно съгласен със всичко
    Raise your fist!

аз имам обеца САМА СЪМ СИ Я ПРАВИЛА - НО МИЛО МОЕ ПРЕДИ ТОВА БЯХ НАПРАВИЛА ПОНЕ 10 - ТАМ ИМА ВЕНИ .. ОЗСТРАВИ ГИ ТЕЯ СЕЛЯЦИ КО ТИ ПРИКАЗВАТ .. НЕ СЕ ПРОБИВАЙ ИМА СТУДИЯ ЗА ТАЯ РАБОТА ... НАЙ ВЕРОЧТНО НЯМАШ ФОРЦЕПС - АЗ ИМАМ - НЕ МОЖЕ БЕЗ ФОРЦЕПС МИЛА МОЯ ...
    I HATE FAKE TATTOOS AND FAKE PIERCING IDIOTS ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си