.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    София/Пловдив

Антивирусна програма + Проверка чрез заразени файлове

С мои приятели спорим коя антивирусна програма е по-добра. Дали Nod32, дали Avira, дали Kaspersky, дали някоя друга. Това не е толкова важно.

Тъй като са доста твърдоглави, се опитах да намеря нарочно заразени файлове и така да сравним, но не успях да изровя. Някой би ли бил достатъчно добър да ми посочи заразени файлове, които бихме могли да тестваме?
    There is no point to fear the yesterday,
    There is no point to hope for tomorrow,
    There is point to live for the moment

Абе ще ти кажа едно. Бех с Kaspersky IS 7.0 - има Firewall ( най-добрия ) и други нещица. За домашни кашони препоръчвам ESET NOD32 v3 понеже е супер лека, намира всичко, бързо сканирва и няма фалшиви тревоги. Avira е боклук!
    А това със тестове със заразени файлове ми се струва съвсем малоумно. Най-много да си прецакаш Уиндоуса и да загубиш информация.

Няма какво да спорим ESET NOD32 v3 е най-добрата!
    хубави крака! В колко отварят?

http://www.download.bg/index.php?cls...0%E7%E8%25&p=1
    В едно от мненията е посочен сайта, от който е изтеглена програмата. Много се смях, когато видях какво прави това.

Град
    София/Пловдив
    Бях с Eset Nod 32. Тромавка, компа си ми е приличен. Фалшиви тревоги нямаше. То и реални нямаше Да не споменавам, че програмта не е безплатна и самия крак или каквато и друга информация да е си носи рискове.
    Смених на Avira Antivir (Free Edition). Много по-доволен съм. Едно че откри един куп простотии дет Нод и не подозираше.

Проверката - Програмите би трябвало да засичат още преди файла да е напълно свален (Поне Avira-та ми ги засича преди торента или файла да е свален на 100%).

За Нода мога да кажа, че изпуска троянските кончета и магаренца.

creet
    Guest
    аз използвам Nod32 и съм нямал проблеми, поне от 4 години

Град
    София/Пловдив
    Нямаш проблеми или не подозираш за проблемите?

И все още никой не казва за файлове, каквито търся... Говоря за програми, които ще ги засече, не start-up визуални промени... Наистина съм сериозен в това...

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Нода за мен е страшен боклук.
    Ако искате качество - Kaspersky..
    фром Русия витх лове

Град
    София/Пловдив
    Айде моля ви малко по-сериозно и по частта с файловете...

Цитирай Първоначално написано от m3talmania

http://www.download.bg/index.php?cls...0%E7%E8%25&p=1
    В едно от мненията е посочен сайта, от който е изтеглена програмата. Много се смях, когато видях какво прави това.
    Това наистина доста плаши ако нищо не разбираш. и аз съм го правел но не с азис и не ставаше дума за това :P

това дето го дади металманиа-та и мен ме хвана преди няколко години беше ми смешно стоя 1-2 месеца и преинсталирах

Nod 32 - Боклук, Изкарва фалшиви тревоги, Crack-a ти скапва цялата O.S.

Avira - Надеждна особено добра и Безплатна антивирусна (има я и за телелфони).

Kaspersky - Има още какво да се направи, не е безплатна.

Sophos - Най - добрата антивирусна програма, Най - скъпата, Намира всичко, Сама се ъпдейтва, Няма фалшиви тревоги, Най - добрия firewall получавате с нея, Трудно се намира Crack, но ако намерите възползвайте се!!! Аз съм с нея от 2 огдини и съм стрaшно доволен!!!

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond

Sophos - Най - добрата антивирусна програма, Най - скъпата, Намира всичко, Сама се ъпдейтва, Няма фалшиви тревоги, Най - добрия firewall получавате с нея, Трудно се намира Crack, но ако намерите възползвайте се!!! Аз съм с нея от 2 огдини и съм стрaшно доволен!!!
    Амм ти чувал ли си за ЛЕГАЛНА антивирусна програма? Когато е закупена няма кракове и такива боклуци които унищожават програмата. От колко време си с NOD32 за да твърдиш че е боклук и изкарва вълшиви тревоги ?!?! Аз съм със ния откакто имам комп ( има няма 4 години ) и не ми е правила проблеми ( закупена обаче, не е поредния тъп торент на замундата )

Цитирай Първоначално написано от T3RROR
    Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond

Амм ти чувал ли си за ЛЕГАЛНА антивирусна програма? Когато е закупена няма кракове и такива боклуци които унищожават програмата. От колко време си с NOD32 за да твърдиш че е боклук и изкарва вълшиви тревоги ?!?! Аз съм със ния откакто имам комп ( има няма 4 години ) и не ми е правила проблеми ( закупена обаче, не е поредния тъп торент на замундата )
    ХАХАХА, ше си дам аз парите за да си скапя компютъра с измислена антивирусна

Ти явно си нямаш понятие от Antivirus. За тебе яка програма сигурно е която реве през 2 минути че е фанала супер опасен троянски кон или някой експлолит. Това са така наречените фълшиви заплахи. NOD32 няма такива. Обажда се само и единствено когато хване вирус. NOD32 е най-популярната антивирусна програма. А компанията ESET която я е разработила прави антеверусни решения от 1992 - 16 години. Затова не ми викай че е измислена и не се опитвай да си измисляш някви смешни косури. За 3 години работа със v2.7 и 1 със v3 съм нямал проблеми. Който я иска да си я купи. Не да я тегли от замундата и после като теб да ми реве че била скапана.

Kaspersky, BitDefender ESET NOD32 са най-добрите доказали своите качества.

Касперски е тежката артилерия. В смисъл мощна и тежка. Абе не ми се спори коя е най-добра. Всичко зависи от потребителя, за какво ще ползва компа, и системните ресурси.

Град
    Инкогнито
    Да те светна че 1 приложение се crack-ва и се качва зада се види какво представлява и ако ти хареса да си е купиш, в България това не е известно но това че е crack-ната не и пречи да работи.

Цитирай Първоначално написано от T3RROR
    Абе ще ти кажа едно. Бех с Kaspersky IS 7.0 - има Firewall ( най-добрия ) и други нещица. За домашни кашони препоръчвам ESET NOD32 v3 понеже е супер лека, намира всичко, бързо сканирва и няма фалшиви тревоги. Avira е боклук!
    А това със тестове със заразени файлове ми се струва съвсем малоумно. Най-много да си прецакаш Уиндоуса и да загубиш информация.

Няма какво да спорим ESET NOD32 v3 е най-добрата!
    това е истината
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Panda ftw.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си