- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Кандидатстване за виза за Канада
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хораа.. някой да знае сайт за кандидатстване за виза за Канада или нещо такова ??? И до колко време г/д ще я одобрят .. Благодаря ви предварително.. който знае и може да помогне моля ви!!!!!

*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh

1. не не ти трябва да кандидатстваш за проклетата виза само ще си съсипеш живота
2. мойте документи бяха готови на 4-тия месец

ахам.. а знаете ли някакав сайт чрез който да разбера дали родителите ми ще са удобрени или нещо такова без значение .. ??

1. Някой роднина те спонсорира, той трябва да е сестра/брат баща/майка нещо такова връзката трябва да е най близката възможнаПървоначално написано от nad_zakona_f
2. Refuge зимаш самолета и оставаш тука и се предаваш но БГ е член на ЕС така че след 3-4 год ще ти кажат оди си обратно
3. точкова система
плащаш около 10 000 на човек и тогава си пускаш документите точките са въпроси и примерно ако имаш више 1 точка ако имаш роднини 1 точка и такива. Трябва да говориш Англииски така че да земеш IELTS ли там къф беше с мин 6 и не трябва да имаш никви заболявания(одиш на клиника която те са ти казали) също така трябва в последните 5 год да си бил само в Българиа (Аз излъгах аз за послед 5 год бех 3 месеца в БГ)
и тн мноо е сложно и по добре не се захващаи... като доидеш ще се разочароваш и ще те е яд...

ахам.. а може ли да попитам от какво ще се разочаровам? Толкова ли е зле.. ?

защото живота е като от 10 000 BC.
и са супер прости и некфи хипер надути

axam..

ako moje da mi kajete nqkakv sait za kandidatstvane za viza shte sam vi n blagodarna

влезни cia.ca и потърси ба ли му маикаа...Първоначално написано от nad_zakona_f
Ti kude jivee6?
Fall down seven times..
Stand up eight.

bulgaria,dimitrovgradПървоначално написано от iPurple

търсих... но можете ли да ми кажете сайт но на български

Първоначално написано от nad_zakona_f
хахахахахахахахахахаха
то бива да си зелка
ма тва прекали
pitah darkkiss ako ne zabelqzva6 (:Първоначално написано от nad_zakona_f
Fall down seven times..
Stand up eight.
pitah darkkiss ako ne zabelqzva6 (:Първоначално написано от nad_zakona_f
Fall down seven times..
Stand up eight.
ако ми кажете някакъв сайт за кандидатстване за канада на бг. ще съм ви много благодарна

вие, идиоти ако си мислите че без анг ще отидете в канада се лъжете и то яко...
ohhh tolkova malko? maika 4aka 2 godini da i odobrqt vizata
oven tova za frenskogovorq6tata 4ast na kanada trqbva i po4ti perfekten frenski... edin poznat be6e kandidatstval i mu iskaha taka frenski i zaradi tova ne otideПървоначално написано от Darkkiss

Fall down seven times..
Stand up eight.

дете идиоти
тати чака точни 4 месеца за 3-те визи(мойта, на мама, и неговата)
за френската част е по лесно но и там ти трябва език
т.е френски трябва да го владееш...
не може да отидеш в държава без да говориш език
+ тфа ти искат да покажеш 15 000$ на границата като пристигнеш....