traka, беше ме страх да не остана сама, беше ме страх да не бъда наранена пак, беше ме страх да не бъда използвана, беше ме страх да не ме запомнят(май от това се боя по принцип)...Може би ако бях правила секс на 17, когато бях на 30 секунди от това, щях да мисля различно. И тогава го обичах(е, бях влюбена май де). Всъщност бях влюбена в него 2-3 години безнадеждно. Той беше влюбен в братовчедка ми, но пожела мен. За кратък миг просто размислих, че дори и да го обичам.не ми стига. Не съжалявам-постъпих правилно и само 2-3 дни след това той го доказа.
Втори път, няколко месеца по-късно пак щях да направя същото с човек, който обичах (тук вече е така) ужасно много. Пак се спрях в разгара на действието, защото просто не беше ТОЙ. Знаех, че те няма да ме помнят, че не ме обичат, че за тях ще е просто секс, а аз ще стана лека за много хора...
Честно казано ме беше страх от секса, от мъжете и от това, че искат само секс. Година преди тези случки се убедих в това след предложение за секс в следствие на запознанство от 2 часа....
Исках нещо различно просто. не исках всичко да е само секс, защото влагах и много емоция. Честно казано и с Иво ме беше страх. Е, той ми доказа че не е като тези мъже и за това имах връзка с него и правих секс с него...Никога не съм съжалила че съм почакала(е, тъпо ми е че чаках толкова време, защото и по-рано бях готова и сигурна). не съм съжалила за миг, че не съм била и с онези мъже. да, те оставиха дълбок отпечатък в мисленето, чувствата и живота ми, но до там. Не искам да прехвърлям стри разочарования на връзката си. винаги съм съумявала да се "изчистя" от старите си чувства, преди да започна каквото и да е с някой друг. Било дори и флирт.

Колкото до сексът за мен винаги е било и ще бъде последствие от моите чувства (поне от моите). Може би след време няма да ми пука дали наистина ме обича, но аз трябва да го обичам.......Такава съм. Сексът никога не ми е бил физическа потребност, а емоция, която споделям с любим човек. Е, искам и да е споделена естествено.

П.С.Какво ли изобщо пиша. С 1 партньор хич не съм за тази тема