- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 'pearly penile papules' PPP Въпрс към момичетата
Това мнение ме вдъхнови да напиша тази тема и аз досега не съм чел момичешко мнение по въпроса !Има ли някъкъв проблем за Вас да спите в момчета който имат PPP ?UFOs- Аз не съм виждал момиче,което да е написало нещо по темата.
Първоначално написано от traka
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Първоначално написано от allmovies
sdfsfsdf
ami nepriqtno mi izglejda,ama nikoi ot partiorite mi ne e imal
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Абе и на мене ми е някакво .. де да знам .. неприятноМалко на медуза мяза
![]()
А в мен породи любопитство какво всъщност е това.
А по темата нито съм чувала, нито съм срещала такъв и не знам каква би ми била реакцията. Вероятно няма да си легна с някой, който го има докато (особено ако не съм запозната какво е всъщност) не ми се разясни.
http://www.doctorbg.com/page.php?id=15410 - ето какво открих за тях на БГ. Нищо страшно и ненормално се оказва че няма в тях.
Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.
Излгежда доста странно и неприятно,макар че това не е болест,която се предава по полов път,по скоро човек би имал притеснение базирано на психологична основа и как техния сексуален партньор ще реагриа на това.Има лечение.
Не... Е ако се случи на гаджето ми и имаме дългогодишна сериозна връзка, разбира се, че ще го превъзмогна, но ако е някой току що забърсан, няма да ми се прави секс... гадно е някакси + това могат да се махнат до колкото прочетох, така че няма оправдания за тях
Според мен няма нищо срамно,дори е в рамките на нормалното,не е вредно...Защо пък да ме е гнус от приятеля ми ако има тези мъжки допълнения![]()
уф...ще се издрайфам...никога не бих лапнала тва нещо..![]()
Да всеки има но несе забелязват. повечето от мненията са гадни и представете си как биха се почуствали мъжете с този проблем...Първоначално написано от BallFace
![]()
All under heaven........
И аз мисля че е така, при мен също ги има но са почти незабележими,а тоя на снимката направо ме изплаши ;СПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Доста неприятна картинка..... ДОбре, че поне не е опасно за живота и е възможно премахването им.
Нито се виждат нито са гнойни,и аз ги имам а бившата даже не ги е забелязала.То как да ги види като аз едвам ги виждам...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
само дето всеки има .. това че не се забелясват е друго
+12345667789Първоначално написано от bqsna_teenagerka
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
a nqkoi znae li dali pri jeite ima takova neshto?
inache na statiqta sa slojili mn gadna snimka...
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
мисля че има НО не съм сигурен май по малките срамни устни !Първоначално написано от Danto
sdfsfsdf
[quote="ViolentSaint"]Доста неприятна картинка...[quote]
Наистина е неприятна.. Оф бившия ми беше се побъркал за тея точици(при него бяха едва забележими),ама на мене не ми пречеха..нищо не се виждаше..![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
az ne moga da razbera ot kakvo vi e gnus?kakto kazvahte v edna tema za razmera 4e ne hodite s pi6kata,a s 4oveka...tuk izliza to4no obratnoto na tova deto kazvate
изглежда гадно...![]()
Интересно ми е сега какво ще кажатПървоначално написано от SIC
че външния вид на питона има значение ? ...
Reality is wrong,dreams are for real.
Не би ми било приятно...не и в такъв разбер. Ако приятеля ми има то са незабележими, защото си го знам наизуст и такова нещо няма.
А относно въпроса на Армани аз винаги съм твърдяла, че и пишката си е от значение![]()