.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

'pearly penile papules' PPP Въпрс към момичетата

UFOs- Аз не съм виждал момиче,което да е написало нещо по темата.
    Това мнение ме вдъхнови да напиша тази тема и аз досега не съм чел момичешко мнение по въпроса !Има ли някъкъв проблем за Вас да спите в момчета който имат PPP ?

Цитирай Първоначално написано от traka
    http://www.doctorbg.com/page.php?id=15410 - ето какво открих за тях на БГ. Нищо страшно и ненормално се оказва че няма в тях.
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Деца,на това в България му викаме папулки (папули).Това са безвредни израстаци наподобяващи на брадавица.Доколкото знам са напълно безвредни и се появяват при повишена сексуална активност...
    Ако се загледате добре в един к`ур ще видите че ги има,но просто са много малки и почти незабележими.
    Цитирай Първоначално написано от allmovies

ето намерих една снимка която наподобява моя вариант :

sdfsfsdf

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami nepriqtno mi izglejda,ama nikoi ot partiorite mi ne e imal

Град
    Destanation unknown ((:
    Абе и на мене ми е някакво .. де да знам .. неприятно Малко на медуза мяза

Доста неприятно

А в мен породи любопитство какво всъщност е това.

А по темата нито съм чувала, нито съм срещала такъв и не знам каква би ми била реакцията. Вероятно няма да си легна с някой, който го има докато (особено ако не съм запозната какво е всъщност) не ми се разясни.

http://www.doctorbg.com/page.php?id=15410 - ето какво открих за тях на БГ. Нищо страшно и ненормално се оказва че няма в тях.
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Град
    Wonderland
    Излгежда доста странно и неприятно,макар че това не е болест,която се предава по полов път,по скоро човек би имал притеснение базирано на психологична основа и как техния сексуален партньор ще реагриа на това.Има лечение.

Не... Е ако се случи на гаджето ми и имаме дългогодишна сериозна връзка, разбира се, че ще го превъзмогна, но ако е някой току що забърсан, няма да ми се прави секс... гадно е някакси + това могат да се махнат до колкото прочетох, така че няма оправдания за тях

Едва ли .. гадно е

Според мен няма нищо срамно,дори е в рамките на нормалното,не е вредно...Защо пък да ме е гнус от приятеля ми ако има тези мъжки допълнения

Град
    София
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

уф...ще се издрайфам...никога не бих лапнала тва нещо..

Град
    В тъмното!
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Първо, това там на снимката е в доооостааа напреднал случай, и второ - всеки мъж има такива.Просто са мънички и не се забелязват.
    Да всеки има но несе забелязват. повечето от мненията са гадни и представете си как биха се почуствали мъжете с този проблем...
    All under heaven........

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ако се загледате добре в един к`ур ще видите че ги има,но просто са много малки и почти незабележими.
    И аз мисля че е така, при мен също ги има но са почти незабележими,а тоя на снимката направо ме изплаши ;С

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Доста неприятна картинка..... ДОбре, че поне не е опасно за живота и е възможно премахването им.

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Нито се виждат нито са гнойни,и аз ги имам а бившата даже не ги е забелязала.То как да ги види като аз едвам ги виждам...

само дето всеки има .. това че не се забелясват е друго

ето намерих една снимка която наподобява моя вариант :

+12345667789
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

a nqkoi znae li dali pri jeite ima takova neshto?

inache na statiqta sa slojili mn gadna snimka...
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Цитирай Първоначално написано от Danto
    a nqkoi znae li dali pri jeite ima takova neshto?

inache na statiqta sa slojili mn gadna snimka...
    мисля че има НО не съм сигурен май по малките срамни устни !
    sdfsfsdf

Град
    Пловдив
    [quote="ViolentSaint"]Доста неприятна картинка...[quote]
    Наистина е неприятна.. Оф бившия ми беше се побъркал за тея точици(при него бяха едва забележими),ама на мене не ми пречеха..нищо не се виждаше..
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

az ne moga da razbera ot kakvo vi e gnus?kakto kazvahte v edna tema za razmera 4e ne hodite s pi6kata,a s 4oveka...tuk izliza to4no obratnoto na tova deto kazvate

изглежда гадно...

Град
    Саламанка,Испания
    Цитирай Първоначално написано от SIC
    az ne moga da razbera ot kakvo vi e gnus?kakto kazvahte v edna tema za razmera 4e ne hodite s pi6kata,a s 4oveka...tuk izliza to4no obratnoto na tova deto kazvate
    Интересно ми е сега какво ще кажат че външния вид на питона има значение ? ...
    Reality is wrong,dreams are for real.

hottie
    Guest
    Не би ми било приятно...не и в такъв разбер. Ако приятеля ми има то са незабележими, защото си го знам наизуст и такова нещо няма.

А относно въпроса на Армани аз винаги съм твърдяла, че и пишката си е от значение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си