- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Премахване на СКАЙП вируса!
Има доста известен Скайп вирус, който праща случайни файлове, насам, натам.
Понеже съм пич ще ви споделя как се премахва на 100% с една програма.
Malwarebytes Anti-Malware
Инстал+ъпдейт+бърз скан и сте вие
![]()
![]()
.
Как му е името?Първоначално написано от Samoten89
your-father-naked-hahahahaha.pif?
Вероятно е той, Лиз. Въпреки, че аз този вирус нито съм го видял, нито съм го помирисъл...![]()
Сетих се, че четох как едно време скучаели и по това време тъкмо измислили телефоните. Звънели на бабките и им казвали, че телефонната централа се е запалила и огъня идва по жицата. Трябвало да пъхнат телефона във кофа със вода...Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
![]()
АКО ЧЕТЕШ ТОВА ЗНАЧИ СИ ЗАРАЗЕН С НАЙ-НОВИЯТ И ОПАСЕН СКАЙП ВИРУС!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ПОРАЗЯВА CD/DVD-TО ТИ !!!!!!!! СЪЩО ТАКА АКО НЕ ГО ИЗПРАТИШ НА ВСИЧКИТЕ СИ АБОНАТИ ЩЕ ТИ ГРЪМНЕ КОМПА !!! ИЗПРАТИ ГО И НА ТЕЗИ КОЙТО СА ИЗВЪН ЛИНИЯ !!!!
![]()
Не знам името на вируса. Те са много, но аз говоря за един от най-новите, дето праща файлове насам-натам в Скайп в момента в който се логнете. Файловете които го пращат се намират в Temp папка и са с имена 406.exe 570.exe или други подобни числа. В Sistem Restore Information папката има заразен файл, който генерира тези временни файлове. Дори да се изтрият той прави нови, но тази програма ги намира и отстранява.
А някой тук да е хващал вирус на име Downadup ( или Conficker)? Много новини се разнесоха за него..
Е ти пък сега, гледам да помогна на хората тук и видял една грешка в бързината съм допуснал sYstem добре!Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Голямо шефче го раздаваш..Първоначално написано от tqnko
Много ли си велик?
а ве да ви кажа четох някъде в нета че за да се предпазиш от бъгове в скайп трябвало да влезеш на С:/ после Program files и да намериш скайп и в самата папка на скайп има друга дето се казва Plugin Manager и трябвало да я делнеш цялата за да нямаш вируси в скайпиначе имам няколко фр дето намазаха от новите биоси в скайпа и преинсталираха
![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Не, приличаш на тапанар.Първоначално написано от tqnko
![]()
Не,името на програмата не беше ли get-the-fuck-out.exe![]()
![]()
Баце, колкото и грешки да видиш пак ше си останеш проС.