- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плюшен хипопотам
някой знае ли къде в пловдив продават плюшени хипопотами ? задължително в пловдив/асеновград-задължително хипопотам.просто нямам никакво време да търся понеже с приятеля ми имаме празник в четвъртък и съм малко закъсала с времето
![]()
мерсиии![]()
другия ми въпрос е ,понеже правим 1 месец,какво да му подаря,ако не стане номера с хипопотама..или нищо да не му подарявам ?![]()
Хипопотамка.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Брат ми беше купил на гаджето си много як голям хипопотам...Чак исках на мен да го подари...Той обаче работи в "Метро 1" и й го купи от там...за 50 кинта.А,ти разгледай магазините просто...![]()
разгледах из интернет и намерих един мн сладък в софия и си мисля за него![]()
само че моя човек е на 18и нз дали ще го хареса (аз понеже му викам хипопотам и затва
) мислех си да му купа запалка видях едни мн яки за по 50-60 лева,ама пък искам да спре да пуши
ии общо взето съм много затруднена
![]()
дайте моля ви някакви идеи - подаръци за момичета колко ми се въртат в главата .. ама за момче - :Х:Х
![]()
![]()
предположих,че ще има такива мнения,но не става-непорочна съм още () и мисля да си остана такава още малко
пък и ходим от месец..не върви нещо..?
други идеи.. ?
та ако ще помогне съм на 15 той е както казах на 18![]()
аз само се шегувах за сеха...според мен е най-най-трудно да се измисли подарък на момче на момиче все може да се измисли някаква глупост от сорта на плюшена игеачка някаква др. джунджурийка или бижу....но за мъж е ужасно....но пък в крайна сметка ако те обича и ти го обичаш няма значение какво ще му подариш или дали въобще ще му подариш нещу ,както се казва важен е жеста а не самия подарък..и успех в това трудно начинание :P
в подлеза на гара юг съм виждала различни размерибях влюбена в един ... хипопотам
![]()
Подари му някакъв часовник примерно.Можеш да вземеш книжка тип "100 начина да откажете пушенето". И куп още неща ама за тая работа си има търсачка.
П.П.-Само,че нещо голям хипопотам на 18 год.![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
часовник не е хубаво да се подарява на гадже означавало нещо от сорта ,че часовника отбровал минутите до които може да се разделите или нещо такова ако се копува часовник той трябва да даде поне 1 2 лева от него си
Аз бих искала плюшена мравчица...ще ми купиш ли?![]()
Зависи си от хората.Ако ги интересува символиката лошо за тях.Но за мен това просто са предразсъдъци.А от друга страна може да означава дълголетна връзка.Нали часовника върви напред във времето,а не назадПървоначално написано от ZLA
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Плюшката е готина идея... никое момче не си признава но харесват плюшките...С изключения де...
иначе идеята ти е готина...опитай може да остане много доволен...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Whyniser така си е аз само казвам какво съм чувала...........
абе взвми му подари една ваша снимка в рамка мило е :P
aka6a а ти ще ми купиш ли плюшен вибратор EXTRA LARGE![]()
dobra ideika za hipopotamaa za6o ne e drygo jivotno?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
защото му вика хипопотамПървоначално написано от soul1199
![]()
Ami spored men ne e udachno za 1 mesec da pr podaruk.Otidete na po-specialno mqsto da go otpraznuvate dvamata i da se zabavlqvate primerno.Inache shtom si reshila ne e losho![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
GameMaster решихме да не си подаряваме нищо на 1 месец , но хипопотама остава твърдо за Свети Валентин![]()
Вие,момичета,какво ще подарите на вашите мъжки ?![]()
![]()
Подари му диск с оригинален Windows Xp Sp2. Няма как да не се зарадва.
http://www.sportno.com/a2/offers.asp...82&parent=4808 е те тва е хипопотамеца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а не ааааааа не
![]()
![]()
еми виж в някой магазин за играчки ?
The Spark