.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Оценки?

Оценки?

9-ти клас в езикова гимназия съм.. и първия ми срок се очертава да го завърша с доста 4-ки... освен за стипендия за какво друго са важни оценките от 9 клас, че всички едва ли не реват за тея оценки..?

Град
    в мечтите ти
    Оценките от 9 клас в езикова гимназия по разказвателните предмети влизат в дипломата за основно образование(това до колко е важно е друга тема).
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

А по предметите за 9ти клас влизат в дипломата за средно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А дипломата за основно образование ще ми трябва ли и доколко е важна? Аз мисля,че по-важно е от другата година да се стягам, 10 клас...тоест тогава ще учим по учебниците за 9-ти.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Няма смисъл да чакаш чак до другата година за да се "стегнеш"...

Почваш още от сега да се подготвяш по-добре за часовете и всичко ще бъде окей.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ами постарай се 2рия срок да ги направиш 5тици на тия предмети, за да може някакси да докараш до 5,50 и да вземеш стипендия.
    А дипломата не е края на света, освен ако не смяташ да спреш образованието си дотук...

Re: Оценки?

Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    9-ти клас в езикова гимназия съм.. и първия ми срок се очертава да го завърша с доста 4-ки... освен за стипендия за какво друго са важни оценките от 9 клас, че всички едва ли не реват за тея оценки..?
    Абе дреме ти за оценките от 9-ти клас. ТОва е средно образование. Никой не го гледа.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от gorska
    А дипломата не е края на света, освен ако не смяташ да спреш образованието си дотук...
    Тя ако смята да го спре па е все едно какви оценки има. Тази диплома никой не я гледа и никой не я зачита, ако ще и само 6-ци да имаш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Тя ако смята да го спре па е все едно какви оценки има. Тази диплома никой не я гледа и никой не я зачита, ако ще и само 6-ци да имаш.
    А ти чуваш ли се какво говориш!? Когато кандидатстваш във ВУЗ се гледа до стотни и може някой да те избута,защото има с 0,1 повече от теб! Гледа се,ако искаш да следваш висше образование НАВСЯКЪДЕ! Има си балообразуващи системи..до авторката-просто гледай да се стегнеш 2рия срок.

Град
    Petrich
    Кои предмети влизат в дипломата за основно образование?
    Steel is my body and fire is my blood.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си