- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Използвате ли фон дьо тен?
Използвате ли фон дьо тен?
АЗ лично-НЕ,защото не се харесвам толкова гримирана,пък и мисля че нямам какво толкова да прикривам.
При вас как е?
Руса кукличка
Не използвам фондиотен,но пък използвам фон дьо тен,не съм сигурна,една и също ли е?
мн ми се изчерниха сенките,а съм момче как да ги скрия,че почнаха да загрозяват мн зле?
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Я дай повече инфо..цена марка ала-бала.Личи ли си ,че съм с грим?И може ли да скрие И малко лунички на носа :ЩПървоначално написано от Liar
Ами то винаги си личи,не мисля,че за момче ще е доста подходящо,ако имащ сенк под очите си прави маска с краставица,нарязваш на колелца и слагаш,така около един час,после мажеш с крем и спазваш режим на лягане.Първоначално написано от hAshoo
Ами то човек пробвах ги тея работи,обаче не става нищо.И луничките не се махат.На мен не ми е за друго,ами защото лицето ми е бяло и едни черни сенки средно големи..все едно съм някъв наркоман дето жулят всеки ден.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Не съм мислел,че ще ползвам грим някой ден,обаче ако само това е начина ще взема нужното![]()
Ами не знам,открий причината за тези сенки под очите,гримът е временно решение,после ще ти омръзне....консултирай се с кожен лекар,не знам и аз.Има и избелващи кремове по козметичните магазини,ама не мога да ти препоръчам,тъй като не съм ползвала.
Ползвам нещо по-добро - http://www.bioderma.com/en/the-produ...tegory/53.html Тониран крем, матира кожата, но не запушва порите![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Използвам рядко и то когато искам да прикрия нещо
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ок мерси![]()
Аз не ползвам - за сега не ми се налага.
Това с краставиците,торбичките чай и пр са за торбички под очите,за сенки няма как да помогнат...Избелващите кремове-те по принцип са пигментни петна(вкл и лунички),но за под очите изобщо не са подходящи,агресивни са.Използват се само през зимата,защото агресивността им+слънчевите лъчи през лятото не влияят добре на кожата.Ако изчезнат,може да е нужен крем с УВ фактор,за да не се появят пак...Но спокойно,фон дьо тенът ще ги скрие,ако не искаш да се занимаваш с тези неща.
Хашо,за сънките под очите консултирал ли си се с лекар?Може да изразяват вътрешен проблем,но може и да са наследствени(виж някой от ваште дали има).За зоната под очите са специално коректорите-това за гримове във формата на молив с телесен цвят.Обаче щом ще скриваш луничките,ще ти трябва и фон дьо тен,а може да стане разминаване между цветовете на фон дьо тена и коректора.По принцип коректора се избира един тон по-светъл от фдт,за да подчертае погледа,но при момче не знам колко е уместно.Най-лесният вариант за теб е да си вземеш фон дьо тен,който да слагаш по цялото лице,включително и под очите.Дали си личи-винаги си личи...По принцип е почти незабележимо,ако намериш точния цвят,но за да прикриеш тези неща,ще ти трябва по-покривен фон дьо тен,а той си личи.Този грим се избира според типа кожа-ако ти е суха-фон дьо тен за суха,ако лъщи-за мазна,ако няма нито едното-за нормална.Отиваш в някой козметичен магазин и казваш,че искаш покривен фон дьо тен(може и да споделиш проблема си-това,което искаш да скриеш) за еди-каква-си кожа(зависи каква е твоята) и продавачката ще ти предложи.Само те съветвам да отидеш в магазин,който има досег до слънчева светлина-не от тези в търговските центрове,за да видиш хубаво и да прецениш,защото аз ей така гледам гримове,уж хубави,а като ги видях на дневна светлина-ужасТЦени-най-различни.Започват от около 4-5лв-например Импала,Класикс и т.н.Други-Манхатън(около 8-12лв,зависи от самия фон дьо тен),Мейбълин(ок 12 лв са повечето)-тези марки ги има почти във всеки магазин.Махнатън имат и антибактериален-ако имаш пъпки...
Да, аз използвам![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
АЗ използвам,но един който е супер лек и изобщо не си личи.Използвам го колкото да си прикрия червенинки сининки и сякви такива,защото само с коректор не става.
А иначе не се гримирам много-само това и спирала.
За млади момичета това не е препоръчително,криете пъпки и там разни неща,но това е една маска,една заблуда,защото вместо да се справите с проблема с лошата кожа,вие задълбочавате този проблем с трупането на най-различни боклуци,които запушват и увреждат кожата.Само като се замислите и каква е цената на повечето такива боклуци-фон дьо тени и разни пудри,внос от Турция,Китай или от къде ли не.Даже някои от тях са канцерогенни....ама то това си е ваш проблем,после ще си търсите кожата.
Каква марка е?Първоначално написано от cherrypezz
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не, нямам и особена нужда за щастие![]()
nicolepcd
Ползвам на Мейбълийн - Афинитон , колкото за да си придам равномерен тен на лицето , не толкова за да прикривам нещо. Той не е тежък , съвсем ефирен е , а и не го слагам толкова често така че мисля че не си вредя на лицето по никакъв начин.
az izpolzvam FDT na Manhattan ot antibakterialnata seriq i pudra na sy6ta6a marka...imam ujasno mn petna ot pypki i za4ervqvaniq zatfa ne sym izlizala navyn bez FDT ili pudra ot okolo 2 godini a sym na 17 ;( i skoro stavam na 18
Мне... нито мога да го нанеса хубаво, нито искам да се мажа с такова нещо.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И аз ползвам фон дьо тен по същата причинаПървоначално написано от BlackWings
А иначе имам "Infalliable" на L'oreal, и мога да кажа, че е наистина хубав. Това е, че като текстура е доста тежък и си слагам доста рядко от него. Повече ползвам Affinitone-a на Maybelline.
Това, което е лесно, не е интересно.