.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Град
    Велико Търново

Използвате ли фон дьо тен?

Използвате ли фон дьо тен?

АЗ лично-НЕ,защото не се харесвам толкова гримирана,пък и мисля че нямам какво толкова да прикривам.
    При вас как е?
    Руса кукличка

Не използвам фондиотен,но пък използвам фон дьо тен,не съм сигурна,една и също ли е?

мн ми се изчерниха сенките,а съм момче как да ги скрия,че почнаха да загрозяват мн зле?
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Голям фен Аватара на GerYy
    da

Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    мн ми се изчерниха сенките,а съм момче как да ги скрия,че почнаха да загрозяват мн зле?
    С коректор.

Град
    Wonderland
    Вредно е за кожата.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    С коректор.
    Я дай повече инфо..цена марка ала-бала.Личи ли си ,че съм с грим?И може ли да скрие И малко лунички на носа :Щ

Град
    Wonderland
    С коректор.
    Я дай повече инфо..цена марка ала-бала.Личи ли си ,че съм с грим?И може ли да скрие И малко лунички на носа :Щ
    Ами то винаги си личи,не мисля,че за момче ще е доста подходящо,ако имащ сенк под очите си прави маска с краставица,нарязваш на колелца и слагаш,така около един час,после мажеш с крем и спазваш режим на лягане.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    С коректор.
    Ами то винаги си личи,не мисля,че за момче ще е доста подходящо,ако имащ сенк под очите си прави маска с краставица,нарязваш на колелца и слагаш,така около един час,после мажеш с крем и спазваш режим на лягане.
    Ами то човек пробвах ги тея работи,обаче не става нищо.И луничките не се махат.На мен не ми е за друго,ами защото лицето ми е бяло и едни черни сенки средно големи..все едно съм някъв наркоман дето жулят всеки ден.

Не съм мислел,че ще ползвам грим някой ден,обаче ако само това е начина ще взема нужното

Град
    Wonderland
    Ами не знам,открий причината за тези сенки под очите,гримът е временно решение,после ще ти омръзне....консултирай се с кожен лекар,не знам и аз.Има и избелващи кремове по козметичните магазини,ама не мога да ти препоръчам,тъй като не съм ползвала.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Ползвам нещо по-добро - http://www.bioderma.com/en/the-produ...tegory/53.html Тониран крем, матира кожата, но не запушва порите
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Използвам рядко и то когато искам да прикрия нещо
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Ок мерси

Град
    Горна Оряховица
    Аз не ползвам - за сега не ми се налага.

Това с краставиците,торбичките чай и пр са за торбички под очите,за сенки няма как да помогнат...Избелващите кремове-те по принцип са пигментни петна(вкл и лунички),но за под очите изобщо не са подходящи,агресивни са.Използват се само през зимата,защото агресивността им+слънчевите лъчи през лятото не влияят добре на кожата.Ако изчезнат,може да е нужен крем с УВ фактор,за да не се появят пак...Но спокойно,фон дьо тенът ще ги скрие,ако не искаш да се занимаваш с тези неща.
    Хашо,за сънките под очите консултирал ли си се с лекар?Може да изразяват вътрешен проблем,но може и да са наследствени(виж някой от ваште дали има).За зоната под очите са специално коректорите-това за гримове във формата на молив с телесен цвят.Обаче щом ще скриваш луничките,ще ти трябва и фон дьо тен,а може да стане разминаване между цветовете на фон дьо тена и коректора.По принцип коректора се избира един тон по-светъл от фдт,за да подчертае погледа,но при момче не знам колко е уместно.Най-лесният вариант за теб е да си вземеш фон дьо тен,който да слагаш по цялото лице,включително и под очите.Дали си личи-винаги си личи...По принцип е почти незабележимо,ако намериш точния цвят,но за да прикриеш тези неща,ще ти трябва по-покривен фон дьо тен,а той си личи.Този грим се избира според типа кожа-ако ти е суха-фон дьо тен за суха,ако лъщи-за мазна,ако няма нито едното-за нормална.Отиваш в някой козметичен магазин и казваш,че искаш покривен фон дьо тен(може и да споделиш проблема си-това,което искаш да скриеш) за еди-каква-си кожа(зависи каква е твоята) и продавачката ще ти предложи.Само те съветвам да отидеш в магазин,който има досег до слънчева светлина-не от тези в търговските центрове,за да видиш хубаво и да прецениш,защото аз ей така гледам гримове,уж хубави,а като ги видях на дневна светлина-ужасТ Цени-най-различни.Започват от около 4-5лв-например Импала,Класикс и т.н.Други-Манхатън(около 8-12лв,зависи от самия фон дьо тен),Мейбълин(ок 12 лв са повечето)-тези марки ги има почти във всеки магазин.Махнатън имат и антибактериален-ако имаш пъпки...

Да, аз използвам
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

АЗ използвам,но един който е супер лек и изобщо не си личи.Използвам го колкото да си прикрия червенинки сининки и сякви такива,защото само с коректор не става.
    А иначе не се гримирам много-само това и спирала.

Град
    Wonderland
    За млади момичета това не е препоръчително,криете пъпки и там разни неща,но това е една маска,една заблуда,защото вместо да се справите с проблема с лошата кожа,вие задълбочавате този проблем с трупането на най-различни боклуци,които запушват и увреждат кожата.Само като се замислите и каква е цената на повечето такива боклуци-фон дьо тени и разни пудри,внос от Турция,Китай или от къде ли не.Даже някои от тях са канцерогенни....ама то това си е ваш проблем,после ще си търсите кожата.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    АЗ използвам,но един който е супер лек и изобщо не си личи.Използвам го колкото да си прикрия червенинки сининки и сякви такива,защото само с коректор не става.
    А иначе не се гримирам много-само това и спирала.
    Каква марка е?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен
    Не, нямам и особена нужда за щастие
    nicolepcd

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ползвам на Мейбълийн - Афинитон , колкото за да си придам равномерен тен на лицето , не толкова за да прикривам нещо. Той не е тежък , съвсем ефирен е , а и не го слагам толкова често така че мисля че не си вредя на лицето по никакъв начин.

az izpolzvam FDT na Manhattan ot antibakterialnata seriq i pudra na sy6ta6a marka...imam ujasno mn petna ot pypki i za4ervqvaniq zatfa ne sym izlizala navyn bez FDT ili pudra ot okolo 2 godini a sym na 17 ;( i skoro stavam na 18

Мне... нито мога да го нанеса хубаво, нито искам да се мажа с такова нещо.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Ползвам на Мейбълийн - Афинитон , колкото за да си придам равномерен тен на лицето , не толкова за да прикривам нещо. Той не е тежък , съвсем ефирен е , а и не го слагам толкова често така че мисля че не си вредя на лицето по никакъв начин.
    И аз ползвам фон дьо тен по същата причина А иначе имам "Infalliable" на L'oreal, и мога да кажа, че е наистина хубав. Това е, че като текстура е доста тежък и си слагам доста рядко от него. Повече ползвам Affinitone-a на Maybelline.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, ползвам. Но си е точно моя цвят и никой досега не е разбрал, че слагам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си