- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с изнасяне...
искам само и аз да кажа, че това ще е най -голямата грешка в живота ти да се изнесеш преди дори да си завършила даскало.... много от причините са изредени вече горе.
На мен ми стана много симпатично наивното ти мнение ,че ще живеете с твоя приятел "на равно"... вярваш ли си ,че след като е работил 8 часа като общ работник, например, приятелят ти ще дойде и ще те попита дали да не измие той чиниитеможе би първите 3 дена ще го прави и после ще те пита ти за к'во си му само да те издържа ли? Да не говорим ,че след като сте само от 4 месеца заедно и идея си нямате какво е да сте заедно по 24 часа на денонощието...да виждате човека до себе си сутрин като се буди например, преди да се е изтупал специално за срещатата ви...ежедневието може да бъде жестоко за една крехка връзка...
Освен това не каза колко е голям приятелят ти? Той няма ли нужда да учи или е готов да скапе и той бъдещето си за теб?
И на последно място ,но не по важност замисли се дали след 20 години няма да погледнеш на зад и да съжаляваш... така рискуваш да направиш и бъдещите си деца нещастни когато ти самата няма да си доволна от живота си
А относно това как да се изнесеш от вкъщи, просто изчакваш когато родителите ти не са си вкъщи и се изнасяш, ако те заклучват изчакваш докато някога те пуснат на даскало, не може вечно да те държат заключена ... в най критичния случай се обаждаш в полицията и казваш ,че си държана против волята си....
П.П Darkkiss от супер много време следя мненията ти и искам да ти кажа, че супер много дразниш с тъпотията си, ако не искаш да помогнеш на хората просто не влизай, никой няма нужда от мнения като твоите. Освен това , повярвай ми има много по велики хора от теб...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.