искам само и аз да кажа, че това ще е най -голямата грешка в живота ти да се изнесеш преди дори да си завършила даскало.... много от причините са изредени вече горе.
На мен ми стана много симпатично наивното ти мнение ,че ще живеете с твоя приятел "на равно"... вярваш ли си ,че след като е работил 8 часа като общ работник, например, приятелят ти ще дойде и ще те попита дали да не измие той чиниите може би първите 3 дена ще го прави и после ще те пита ти за к'во си му само да те издържа ли? Да не говорим ,че след като сте само от 4 месеца заедно и идея си нямате какво е да сте заедно по 24 часа на денонощието...да виждате човека до себе си сутрин като се буди например, преди да се е изтупал специално за срещатата ви...ежедневието може да бъде жестоко за една крехка връзка...
Освен това не каза колко е голям приятелят ти? Той няма ли нужда да учи или е готов да скапе и той бъдещето си за теб?
И на последно място ,но не по важност замисли се дали след 20 години няма да погледнеш на зад и да съжаляваш... така рискуваш да направиш и бъдещите си деца нещастни когато ти самата няма да си доволна от живота си
А относно това как да се изнесеш от вкъщи, просто изчакваш когато родителите ти не са си вкъщи и се изнасяш, ако те заклучват изчакваш докато някога те пуснат на даскало, не може вечно да те държат заключена ... в най критичния случай се обаждаш в полицията и казваш ,че си държана против волята си....

П.П Darkkiss от супер много време следя мненията ти и искам да ти кажа, че супер много дразниш с тъпотията си, ако не искаш да помогнеш на хората просто не влизай, никой няма нужда от мнения като твоите. Освен това , повярвай ми има много по велики хора от теб...