Здравейте! Ще бъда възможно най-кратка, надявам се да ми помогнете.
Родена съм в София и съм живяла тук до 3-годишна възраст. След това стана така,че се наложи да отида в Плевен и там живях 10 години. Беше идеален живот, имах приятели, успеха ми в училище беше от най-високите, нямах никакви проблеми, така да се каже. На 13-годишна възраст се върнах в София имного неща се промениха. Изкарах 7ми клас в едно училище, след което минаха изпитите и сега съм в гимназията, в която съм искала винаги. Успеха ми пак си е добър, нямам финансови или семейни проблеми, но нямам и приятели. От класа съм много близка с 2 момичета, но едната си има компания, а другата малко страни. С всички от класа се разбирам, но липсва тази привързаност един към друг...точно както казват "компанията" от приятели я няма. И все няма с кой да изляза, да се разходим, да отидем на кафе, на дискотека и тн, сещате се, нормалните неща, които правят всички приятели. Съветваха ме да си търся "сродни души" по интернет, но вече съм преживявала едно такова мнооого дълбоко и привързващо запознанство от разстояние. А и не мисля, че приятелите се намират в интернет, просто не знам къде да ги търся...
Приемам всякакви идеи, защото вече се дразня да си стоя вкъщи и да посрещам нова година с нашите...