Първоначално написано от
to6eto125
Здр хора имам "малък"проблем баща ми ме бие редовно за най малкото.Но откакто почнах да мога да се засштитя започна да става по зле.Веднъж защото не изхвърлих боклука започан да ме рита по главата и бъбреците ..... но добре че майка ми беше там и го накара да престане.Преди 4 почти 5 месеца треснах вратата на хола и я ударух с ръка,а тя цялата е от стъкло с изключение на рамката и от ръката ми започна да тече супер мн кръв за секунди стана голяма локва кръв,а той пак започна да ме бие с юмруци но и аз отвръщах и му изкарах въздуха и каза на мен и майка ми да си съберем багажа и да се махаме от домът му.Майка ми точно този момент избра мен вместо него и си събрахме нещата и се обади на дядо ми да дойде да ни вземе,а през това време майка ми извади парчетата стъкло от ръката ми и я превърза а той дори не дойде да види как съм.Никога не се е държал с мен като негово дете,лятото почнах ме да строим къща и ми викаше повече от на работниците но вс търпях заради майка ми.Както и да е мн нешата но сега ства въпрос че след като си тръгнах ме не се е обадил да види как сме нито за коледа нито за нова година.А пък аз един път по погрешка звъннах на домашния в баща ми и ми дигна една жена.Мислех че съм збъркал номера и това беше, но дядо и дядо ми по погрешка е звъннал на стария номер и на него му е дигна същата жена стана ми кофти той каза на майка ми и после и аз и казах и тя почна да плаче и едвам я успокоих..... нз какво да правя изкам да го убия,да го разкъсам на пърчета и да го хвърля на кучетата да се нахранят поне......
Помогнете ми даиде съвет какво да правя моляви!
(съжалявам ако има грешки)
shadow4e
Пиши описателни заглавия