- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо се вторачваъ в мен?
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Хормоните ги тресат, сеш' се? Или мислиш, че причината е друга?
А ти кой клас си? Батковците не е задължително да заглеждат само каки на тяхната възрастПървоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
Ми как да минавам,нормално приказвам си със този с,който минавамПървоначално написано от m3talmania
![]()
Ааа щом си девети и си хубава.. Защо мислиш те гледат. Радват ти се, може би :P
Първоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
![]()
![]()
![]()
Минавам през тях вика..ми и през мен да минеш и аз ще те гледам странно![]()
Просто се опитай да минаваш покрай тях, а не през тях..може нещата да се оправят![]()
![]()
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Д не би да имаш някой по-надарени части и да не знаеш за тях и те заради това да те гледат втренчено !?!?![]()
Бъзикам се
![]()
![]()
:P
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Може да има някаква издатина в панталона...She's got a dick !Първоначално написано от euph0ria
![]()
В моята гимназия съм забелязал ,че доста от момичетата имат силно изразени косъмчета над горната устна( да не се изразя с думата "мустак") и те са доста ...как да каже ...доста се отличават....да не би и ти да имаш тоз проблем...и мене ме гледат в коридорите....ама 'щото ми е странен стила....сигурен съм ,че ако се погледнеш за 10секунди в огледалото ще откриеш отговора на иначе ТЪПАТА ТИ ТЕМАПървоначално написано от Bellatrix
не може без да сме те виждали да кажем ,'що те гледат...я се замисли..ако можеш разбира се
![]()
Пфф момичето просто искаше да и кажете " Ми гледат те щото си хубава "
Вие мустаци, мъжки полови ограни..![]()
Тя горката..не стига, че минава ПРЕЗ тях..![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
връткаш един много хуубав среден пръст,ако започнат да досаждат и няма да те погледнат вече =)
не се изказвай неподготвен,прасе
+1Първоначално написано от BqlaLiniq
![]()
![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
на всеки отворко като му зададеш нормален въпрос и глътва бастуна...
[quote="melinor"]+1Първоначално написано от BqlaLiniq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()