.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Жените могат без Секс ?! Мит или Заблуда ?

За мъжете е ясно, че доста често посягат към самозадоволяване ....
    При жените обаче тенденцията е друга .... нека да си признаете

Град
    Асеновград, България
    Е мъж или жена, какво значение има? Дори скоро имаше твърдения, че жените били по-сексуални от мъжете. Но няма значение полът - сексуалната потребност все си я има.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Без секс мога ама без да си "посягам" сама едва ли
    Вече почти година мина откакто правих секс за последен път

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Mi,az sam jivoto dokazatelstvo,4e mojem ...........
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

o ako 4akam nqkoi da napravi ne6to 4e da svar6a dosega 6tqx da sam imala 5 orgazma
    posqgam si ne ami dori kato sam si sama svar6vam po 10 pati edno sled drygo
    nikoi maj ne moje da me nakara da svar6a tolkova mn pati
    moga bez sex
    no drygo si e s maj po vazbujda6to e

Слънцето,аз мога да ти помогна

Еми по темата според мен без секс немогат повече от 2-3седмици Мит

Аз не знам някой да може да изкара дори 1 месец без секс и без самозадоволяване.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Аз не знам някой да може да изкара дори 1 месец без секс и без самозадоволяване.
    Аз мога
    Зарязах последния си сериозен приятел в началото на август,тръгнах с един друг за 3 месеца и не правихме секс,т.е. 7 месеца съм на сухо Освен това последно си "посегнах" към средата на декември В момента просто нито имам желание за секс,нито нищо

Аз постоянно си посягам, когато няма мъж.
    Въобще не се притеснявам.

Само некфи тъпи лапета могат да издържат и се правят на интересни и ме дразнят....

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Само некфи тъпи лапета могат да издържат и се правят на интересни и ме дразнят....
    И мен

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Без значение от пола - всеки човек изпитва сексуални нужди. Някои повече, някои по-малко. Но не мисля, че има сексуално активен човек, който никога да не си е "посягал".
    Аз лично, ако по някаква причина остана без партниор, си "посягам" без ни най-малко да се притеснявам. А понякога и когато имам партниор. Абе секса е хубав, ама друго си е "вечер аз самичка, с мойта палава ръчичка"
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да ме извиняваш ама къде си виждал 18 годишно лапе?!
    А и за 4 години сексуален живот дори и да бях лапе ако ми се искаше секс най-малко щях да се задоволявам (или направо щях да си имам един приятел с "привилегии") Това,че ти си сексуално не задоволен си е лично твой проблем Все пак не забравяй,че не всички ни пере хормона и не всички мислим само за секс

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Рекорда ми е 4 дена

Супер фен Аватара на galu6a
    пълна заблуда
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

не че не мога да издържа,но почвам да мисля често за това..

Град
    Paradise
    Сексът си е нужда. Полът няма значение.

Град
    Варна
    ми жените могат да издържат по дълго без секс-това съм го чела ...и според мен е вярно като цяло,но то си е много иднивидуално така че...истината е някаде там
    .(...\..../...)....
    ..\...\../.../.....
    ...\...\/.../__..
    ...|......)...)..).
    ..(__)../.../../.
    ...\.....(_ /_/..
    ....................

Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    И мен
    правилно... и аз като бях девствена издържах, веднъж опиташ ли .... неможеш без него дали ще си посягаш или ще ти посягат тва вече е друг въпрос
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

и мит и заблуда

[quote="TheBeliever"] Но не мисля, че има сексуално активен човек, който никога да не си е "посягал".

Ima

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Заблуда
    +1 momi4etata sa po-zagoreli... govoril sum s dosta momi4eta na taq tema i vsi4ki sa mi kazvali,4e im se iska pove4e otkolkoto na nas,no prosto ne si priznavat (s edna duma-Заблуда!)

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Жените могат да ги ебат по цял ден и няма да им омръзне. Веднъж проебат ли се, повечето стават някви ненаситни лами.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Абе всеки си има различна гледна точка...друг е въпроса че някой живеят за сех-а докато се събудят и секс им се върти из главата..Вече 4 месеца съм на сухо..и ми е мног добре нито имам и желание всичко според мен е въпрос на внушение..Внушиш ли си вендъж "ебе ми са" и край..
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си