- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените могат без Секс ?! Мит или Заблуда ?
За мъжете е ясно, че доста често посягат към самозадоволяване ....
При жените обаче тенденцията е друга .... нека да си признаете![]()
Без секс мога ама без да си "посягам" сама едва ли![]()
Вече почти година мина откакто правих секс за последен път![]()
Mi,az sam jivoto dokazatelstvo,4e mojem...........
![]()
Първоначално написано от angellove
o ako 4akam nqkoi da napravi ne6to 4e da svar6a dosega 6tqx da sam imala 5 orgazma
posqgam si ne ami dori kato sam si sama svar6vam po 10 pati edno sled drygo
nikoi maj ne moje da me nakara da svar6a tolkova mn pati
moga bez sex
no drygo si e s maj po vazbujda6to e
Слънцето,аз мога да ти помогна
Еми по темата според мен без секс немогат повече от 2-3седмициМит
Аз не знам някой да може да изкара дори 1 месец без секс и без самозадоволяване.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз могаПървоначално написано от Wrathchild
Зарязах последния си сериозен приятел в началото на август,тръгнах с един друг за 3 месеца и не правихме секс,т.е. 7 месеца съм на сухоОсвен това последно си "посегнах" към средата на декември
В момента просто нито имам желание за секс,нито нищо
![]()
Аз постоянно си посягам, когато няма мъж.
Въобще не се притеснявам.
Само некфи тъпи лапета могат да издържат и се правят на интересни и ме дразнят....
И менПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Без значение от пола - всеки човек изпитва сексуални нужди. Някои повече, някои по-малко. Но не мисля, че има сексуално активен човек, който никога да не си е "посягал".
Аз лично, ако по някаква причина остана без партниор, си "посягам" без ни най-малко да се притеснявам. А понякога и когато имам партниор. Абе секса е хубав, ама друго си е "вечер аз самичка, с мойта палава ръчичка"![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да ме извиняваш ама къде си виждал 18 годишно лапе?!Първоначално написано от NightGuardian
![]()
А и за 4 години сексуален живот дори и да бях лапе ако ми се искаше секс най-малко щях да се задоволявам (или направо щях да си имам един приятел с "привилегии")Това,че ти си сексуално не задоволен си е лично твой проблем
Все пак не забравяй,че не всички ни пере хормона и не всички мислим само за секс
![]()
пълна заблуда
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ми жените могат да издържат по дълго без секс-това съм го чела...и според мен е вярно като цяло,но то си е много иднивидуално така че...истината е някаде там
![]()
![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
правилно... и аз като бях девствена издържах, веднъж опиташ ли ....Първоначално написано от sexbomb
![]()
неможеш без него дали ще си посягаш или ще ти посягат
тва вече е друг въпрос
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
и мит и заблуда
[quote="TheBeliever"] Но не мисля, че има сексуално активен човек, който никога да не си е "посягал".
Ima![]()
+1Първоначално написано от AlokiNn
momi4etata sa po-zagoreli... govoril sum s dosta momi4eta na taq tema i vsi4ki sa mi kazvali,4e im se iska pove4e otkolkoto na nas,no prosto ne si priznavat (s edna duma-Заблуда!)
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Жените могат да ги ебат по цял ден и няма да им омръзне. Веднъж проебат ли се, повечето стават някви ненаситни лами.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Абе всеки си има различна гледна точка...друг е въпроса че някой живеят за сех-адокато се събудят и секс им се върти из главата..Вече 4 месеца съм на сухо..и ми е мног добре нито имам и желание всичко според мен е въпрос на внушение..Внушиш ли си вендъж "ебе ми са" и край..
![]()
![]()
![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))