- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лошооо
[size=18]Една моя приятелка едва издържа вкъщи. Един ден се случи такак, че бащай за 15 минути закъснение я пострига нула номер. Месеци наред тя ходеше със шапка или някаква скапана перука. Имало е дни когато нея е страх да се прибере вкащи за да нестане нещо подобно. Много даржиме на нея и искаме да и помогнеме кажете как.[/code]
OtKa4aLka iLi nE, TaKa SaM Si DoBrE I zA vAs GrAm Ne Me EbE !!!!
На колко години е и къде е била за да реагира така баща й,че да се стигне до тоя ужас с постригването?![]()
Дам,ако случаят е толкова сериозен тва е най-добрия вариянт.Първоначално написано от Jesus
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Дай малко повече инфо, на колко е, какво се е случило че баща й да направи така..... иначе съм съгласна с предишните мненияПървоначално написано от desituuu01
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Еми може баща да е бил фен на Бритни Спиърс
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
аа.. spooko ne si zabawen/zabawna ..Първоначално написано от scyLLa
![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Подкрепям, и аз искам да знам на колко години е и къде е била, макар че където и да е ходила не вярвам, че е трябвало да се стига чак до това!Първоначално написано от titinkaa
![]()
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
Тва че ти го възприемаш като базик не значи, че аз се базикамПървоначално написано от justt
Трябва да потърсите помощ :СТова не е нормално.Каквото и да направи не заслужава такова нещо.Е може би да, но за закъснение 15 минути това не е нормално
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
хмм аз познавам едно момиче, дето баща му го Острига така..и тя все още ходи с перукада не говорим за една и съща ? както и да е
аа баща и на това момиче добре ли е ?!
смисъл напива ли се или... ддз... ?!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не се напива. Тя е на 16 год. и е била някаде покраи неиния квартал с компания и баща й и е званал да се прибира и нещо се е заговорила и е тргнала няколко минти по касно докато се е прибрала са минали 15 минути от определения и час и на него му е станало нещо и я пбрасна докожа жалко но това е истината![]()
![]()
![]()
![]()
Jumbie483кажи това момиче от каде и ще видим дали говорим за една и съща
![]()
Трябва да има повече родители като нейните.Искрено се възхищавам на такива хора,които не са меки и могат наистина да възпитат децата си и да вдъхнат респект!Евала!
И от толкова твърдост децата вече на по 17 години станали серийни убийци и си връщат сичко което са им причинили в детствотоПървоначално написано от SoFarSoG00d
tova ne e vuzpitanie.S nasilie nqma kak da vazpita6 edno dete normalno.Moq suvet e da se oburne kum socialnite...a maika i kude e v cqlata istoriq,rodnini,blizki,nqkoi da q izbavi ot toq ne6tastnik?!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
о не не, не говорим за една и същаПървоначално написано от desituuu01
![]()
тази която я знам е на 14, 15 години някъде...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ебахти нещастника тоя...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужас..и кфо отреза й косата и е щастлив че Я Е ВЪЗПИТАЛ КАКТО ТРЯА?!?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно ли мислиш че това е начина?!Първоначално написано от SoFarSoG00d
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Първоначално написано от darla
Stay up all night with the stars *
Божеее тоя е луд бе ако наистина мисли,че това е начина за въспитание на едно дете......![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!