- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан, лосион и душ - гел
Шампоан и балсам на Gliss Kuur , жълтата серия за цъфтящи краища, много съм доволна .
Душ гел на Vidal , някакъв много сладко мирише с аромат на ягода и боровинка :P Лосион не ползвам.
шампоан- Nivea за блясък
душ гел- Dove
лосион за тяло- сега съм с капина и ванилия (на Avon), но в понеделник ще ми пристигне новата поръчка пак на Avon- черна череша![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
шампоана ми е на младост сега за изтощена коса..доволна съм,душ-гелът ми е на камей също ме кйефи как почиства и ароматизира кожата а лосионите са ми много сега...на шонас и на джонсън...кефът ме,щом ги ползвам доволна съм
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Шампоан - Elseve на L'oreal, розовият, за блясък. А понякога и Neoval, против поява на пърхот, профилактично.
Душ гел - доста дълго време използвах на Dove, но преди време смених на Cottage и съм много доволна. По-скоро е душ крем, с мляко, мирише супер![]()
Лосион - Nivea, с оризово масло и екстракт от лотос. Не мирише кой знае на какво, но има страхотен ефект.
![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
шампоан-Head'n'shoulders menthol
душ-гел-Palmolive termal spa
лосион за тяло-никакъв![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ami 6ampoan polzwam na elseve jaltiq duj gel na nivea i losion na avon dowolna sam ot wsi4ki produkti![]()
![]()
шампоан - Nivea за права коса
душ-гел - на Ейвън коледния
лосион - на Ейвън с манго и маракуя
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
шампоан - Нивея за кестенява коса
душ гел - Фа с аромат на портокал и цвят от праскова
лосион - имам няколко, основно ползвам S'nonas (някакъв испански) с бадемово масло и на Ейвън с аромат на банан и... ванилия май
Шампоана ми е на Елсев (розовия)- доволна съм от него
Душ-гел на Палмолив с маслина май беше,но предния който беше с ванилия и мляко повече ми харесваше
Лосион-на Ейвън,но ползвам по-рядко иначе мирише хубаво
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Черешата е по-хубава от къпинатаПървоначално написано от mynichka
Поне на мен ми харесва повече
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Шампоан - В момента позлвам Whash & Go
Не ползвам балсам , а маска за коса Gliss Kuur с масло от дива роза за суха и стресирана коса
Душ гел - Nivea Pearl Beauty
Лосион за тяло - Nivea Intensive Hydrating Lotion
шампоан- Klorane с хинин
гела на орифлейм с гинко и грейпфрут, лосиона и той. Общо взето все са на орифлейм, или понякога лосион на гарние.
шампоан - Nivea за руса коса
балсам - същия
лосион - Garnier extra-dry skin (червения за много суха кожа)
No matter where you go, there they are...
тоя червения вярно е мнооого як!
Шампоан - в момента съм с Keranove.
Душ гел - розов адидас
Лосион за тяло - Yves Rocher.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Шампоам - Нивея за нормална коса
Лосион - съм пас
Душ гел - на Даф един зелен , освежаващ![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
шампоанът ми за обем на KEUNEдуш геловете и пяните за вани са ми на AVON ,имат сладки аромати
Шампоан-Един италиански,фризьорката ми го даде![]()
Душ-гел-Камей зеления (обожавам как мирише)
Лосион-Ейвън къпината (адскияя)
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall