.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Въпрос към завършващите?

Та..сигурно ви писна от такива тема..ама и аз да попитам..аз съм 11 клас..и наистина много си харесах една рокля..но не е от Бълг. саит...А ако дам да ми ушият такава..ще има фалове със сигурност..та посъветваха ме да намеря рокля,която да ми седи хубаво и ако не ми хареса цвета да кажа в ателието на магазина да ми ушият същата но друг цвят...и понеже ми е рано..реших да питах момичетата,които са се разхождали по магазините за рокли..дали са видели да има нещо подобно..нещо от рода на тази рокля..защото наистина мн ми харесва..та дори и като цвят..
    http://www.edressme.com/14822.html

Благодаря предварително..сигурно ще кажете,че ми е рано..но мисля че от рано трябва да се мисли за тези неща, защото преполагам другата година по това време няма да ми е до рокля..а до това какво ще продължа да уча..Та...да не се чудя в последния момент за рокля..защото съм наистина мн взискателна..(за жалост)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Догодина по магазините ще са съвсем други модели.Миналата година имаше една подобна...беше страхоотна ама струваше майка си и баща си.Нямаш ли някой познат в щатите...или родителите ти...така че да си поръчаш роклята онлайн?

Jamalska и аз си го мислих това..да си я поръчам..защото не е и скъпа..излиза съм 500лв...но според мен една рокля трябва да стои добре..а представи си взимам я..и човал..или да е точно мои размер..но нещо да куца..та най-добре на място..

Град
    Велико Търново
    не мислиш ли,че е прекалено шарено за бал? е все пак всеки си има вкус,но аз бих предпочела нещо по-изчистено и различен тип рокля
    Руса кукличка

Знам, че не искаш да ти казваме, че е рано, но нали се замисляш колко модели ще излязат до догодина и че това може да не е актуално?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Къде да продължиш да учиш Хммм това е по-лесно, избираш какво те влече и кандидатстваш, и след като те приемат тогава се чудиш. А за дрехите за бала, моят костюм беше от първият магазин в който влезнах първият който мерех

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    не мислиш ли,че е прекалено шарено за бал? е все пак всеки си има вкус,но аз бих предпочела нещо по-изчистено и различен тип рокля
    Никой не те пита кво искаш ти,дали да е изчистено или не!На нея такъв тип рокля й харесва,такъв иска да си намери и купи!Аман от глупави коментари!

ПП.пфф днеска ми е ден за заяждане
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Момче съм... не разбирам много... ама хич не ми харесаха... че и черни видях..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Момче съм... не разбирам много... ама хич не ми харесаха... че и черни видях..
    какво разбираш
    това е тенденция
    и мене не ме радват...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Наистина е много хубава роклята като модел.
    Иначе като цвят...свежа е, но и аз бих се спряла на нещо по - малко шарено.
    Мисля, че моделът и линията не биха представлявали такава сложност за кадърен шивач, пък и според мен е най - доброто решение да е ушита точно по твоите размери.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Според мен някой модели не са много подходящи за бал или младо момиче,но като цяло не са зле,а и всеки си има вкус
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Wonderland
    Няма да ти направят същата рокля,само ще си дадеш парите и ще останеш разочарована,ако толкова много ти хареса имаш време до другата година,събират се парите и се купува.Аз например си харесах тоалет от Италия,та от там го взеха ,не обичам копираните неща

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Никой не те пита кво искаш ти,дали да е изчистено или не!На нея такъв тип рокля й харесва,такъв иска да си намери и купи!Аман от глупави коментари!

Това си е мое лично мнение по темата и аз решавам какво да пиша или не,дали да пиша или не.Като не ти е ден айде моля ти се не ме изкарвай мене виновна.
    Руса кукличка

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower

Това си е мое лично мнение по темата и аз решавам какво да пиша или не,дали да пиша или не.Като не ти е ден айде моля ти се не ме изкарвай мене виновна.
    Къде видя да съм написала,че не ми е ден?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

хаха..въпроса ми беше съвсем различен..от това което се коментира в темата..та да разясня..исках просто да разбера някое момиче дали е виждало нещо подобно в България..и освен това каза,че няма да си я поръчам по сата..защото може да не ми стои добре..а и някои засегна въпроса за кандидатстването..та както казах аз съм много взискателна..и искам от сега да набележа нещо..защото след това няма да ме вълнува толкова..и ще уча...а не да разглеждам рокли

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз не видях абсолютно нищо подобно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

да аз видях нещо подобно магазина се казва монамур намира се на раковска като тругнеш от дондуков към ал.невски се намира отдясно
    виж на сайта им http://www.monamourbrides.com/ една на точки е :P

http://www.jivotno.com/wild-angel

пропуснах да спомена че питах за нея колко струва ми ноември месец беше 560лв

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Знам, че не искаш да ти казваме, че е рано, но нали се замисляш колко модели ще излязат до догодина и че това може да не е актуално?
    Какво значение има кое ще е актуално,при положение,че тази рокля й харесва?!

а иначе роклята на мен ми е адската цигания.

като тръгнеш да обикаляш другата година по магазините,ще си харесаш нещо,не рискувай така от сайт..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си