Да сме постоянни протестанти, така ли?Та не сме ли?Да сме по сериозни?Учителите като бяха какво постигнаха?Три месеца стачкуваха и какво получиха?Нека ти отговоря-20 лв повече заплата, при положение, че изгубиха 600 за тези три месеца, сам сметни за колко време ще си ги върнат.По медиите непрекъснато се тръби какво се случва, изобразиха ни като КЕНЕФ, не като тоалетна, а като селски клозет, какво трябва да значи това?Ежедневно слушаме за 14-15 годишни с алкохолни натравяния, за просташките, дори криминалните им прояви, след време това поколение ще управлява държавата, на какво добро можем да се надяваме??Мои познати бяха в Германия и живяха там 6 години, когато се прибраха с 4годишото си момченце, то редовно питаше майка си защо всички българи са цигани, защо няма осветление по някои улици, защо има боклуци по улиците!?Какво можем да направим?Това че аз и ти и още 200 човека ще започнат да си изхвърлят боклука разделно ще оправи ли държавата?В градския транспорт ако направиш забележка на младежка компания, че вдига шум, те могат да те смелят от бой, ако ще 20 години по-възрастен да си и никой няма да направи нищо!Ученици си ядат контролните къде другаде го има това?!Ще кажеш да си изберем друга партия която да ни управлява?Коя да е тя?Колко се смениха вече-всички с обещания и нито една с действия.Пари се крадат на поразия, свестните, млади хора избягаха! Ние сме ударили дъното и незнайно как продължаваме да вървим надолу!Спряха ни парите от куп европейски програми и хора, които имаха планове сега се чудят как да си връщат заемите и то заради някакви баламурници, които са решили да свият някой лев!Кое от тия неща можем да променим?Кое?Реве ми се, не искам да е така, но фактите говорят.Да, с оплакване по форумите нищо няма да се случи, а как ще се случи нещо?Даде ли някой идея как да променим ситуацията, мисля че доста хора ще застанем зад нея и ще има действие.За съжаление, не мисля че има такава идея...