Цитирай Първоначално написано от kristo
Напротив, учителите постигнаха до голяма степен своето и заплатите им се увеличиха доста от това, което бяха преди. Ако допреди няколко години получаваха по 300 лева, сега получават около 500 приблизително. Не, че 500 лева са много, но все пак не са малко за родните стандарти.
Също и таксиджиите постигнаха доста от исканията си. Просто управляващите трябва да бъдат притискани по слабите места, тогава искат или не, се принуждават да клекнат. Ако протестите са по-постоянни и са свързани с временно прекратяване на работата, както направиха учителите и таксиджиите, тогава настава проблем и управляващите нямат друг начин, освен да се съгласят с поне част от исканията им.
Иначе за съжаление си много права и разбирам болката ти, не те обвинявам за нищо аз лично. Защото и мен не по-малко от теб ме боли всеки ден, когато видя за какво става въпрос.
Но и ние си носим вината, не го забравяй. Не ходихме да гласуваме повечето българи(аз лично от 18 години досега винаги съм гласувал), а това е основното и най-важното като за начало. За децата и това, което са станали повечето от тях днеска до голяма степен са виновни родителите им, които са ги оставили напълно безконтролни, уви
Това не е заплата,в Англия олучават по 120 паунда на ден,направи си извода каква заплата вземат и пак са недоволни.Боли ме,че така е в България и нещата отиват на зле,ама освен да се махнеш друго решение няма.Някои ще кажат:Ти не си патриотка и бягаш от проблема!
Ти избираш най-лесния начин и той е да избягаш.

Това не е така,трудно е да си извън родината,но пък за едно по-добро бъдеще,реализация и живот на бъдещите поколения.Не искам един ден децата ми да ме обвиняват защо са родени и живеят в държава без бъдеще.