- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли такова нещо?
Значи днеска отивам на даскало, направил съм си прическа, всичко както си трябва, и по едно време идва при мен един и ми вика
Тва ти на гей ли се правиш бе? Как може всеки ден да се къпеш и да си правиш прически! Никакъв мъж не си!
След този коментар се чудих какво да кажа доста дълго време. Въпросният субект приличаше на клошар. По свежата миризма на потна тениска рано сутрин разбрах, че не се е къпал от месец сигурно, с една отвратителна рошава прическа, мръсен, не си мил зъбите откакто се е къпал за последно, с една тениска, с която го гледам от 2 седмици вече.
Не мога да разбера каква е тая работа просто не знам. Що за нещо е това? Според него мъж за да си трябва да смърдиш, да си космат и да се напиваш възможно най-често. А той е 11 клас. Не знам как да коментирам това. Моля коментирайте. Все по-често срещам подобни субекти напоследък.
мен пък ме учуди че ходи с тениска в началото на февруари![]()
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
Сичко трябва да е с граници нормално е мъжът да се потдържа но под потдържане не разбирам прическа сяка сутрин и пълна коламаска и маникюр и оскубани веждиМъжът трябва да си е мъж а ни мъжествен травестит
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
е ако е метъл сичко е окей.
метъльееее![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
За кво ти е прическа,бе?Бъди си мъж и не изпедерестявай!Право си ти е казало момчето...А ти кво засегнал си се явно...може би щото има за какво,иначе нямаше да ти пука.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Да си правиш прическа всеки ден си е доста гей, както и да го погледнеш...
Saatana vittu perkele hate crew!
Автора, като ти видя аватара и подписа си те представям зализан, гелосан с фиешан бритонче, изрусен некадърно...
Raise your fist!
Косата тип "тигър" - руси петънца, не кичури.Първоначално написано от MostHated
Или оранжево руса коса.
Scion,![]()
![]()
![]()
![]()
(емотиконки спам!)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е тоя е некъв природозащитник сигурно![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз така като ти гледам ник-а, аватара и подписа и ти не се даваш лесноДано да е пародия, защото иначе... лошо
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Просто човека нява възпитание, и аз необичам чалгарите, но уважавам хората![]()
Какво ти пука какво говорят хората за теб? Какво можеш да очакваш от своята пълна противоположност?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Мож да има кофти месец![]()
Madness is genius.
абе Тони
спри с тия измислици
защо се правиш на маймуна ?
Моля ?!
Тони си измисля някакви филми
или си украсява нещата с лъжи
адския шибан ученик
Моля ?!
Автора се искъпа, и понеже в неговата компания никой не се къпе му направили проблем, и няма кой да го похвали че е къпан и иска тук!
БРАВО МОЙТО ДЕТЕ!
пусни си сега малко чалга и това е
Raise your fist!