- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пак мазна коса(май е по-различно)
добре де,преди си мих косата на 2 дена и вече на 2-я ден след измиването ми беше мазна косата.Като го забелязах почнах през ден да я мия,но пак си е мазна след малко време.Косата си изправям изключително рядко и съм ползвала ужасно много шампоани,но все не помагат.Просто не знам и аз какво да правя с тая тъпа коса
Прочети тук http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=228259
Успех !!!![]()
И при мен е така, аз използвам Хед енд шолдърс ментол, който ми помогна поне на мен. Иначе, използвай шампоан за ежедневна употреба, не за мазна коса.
Пък и знам една хитринка, когато нямаш време да измиеш косата си, можеш да втриеш в корените си бебешка пудра, след което да изсушиш косата си. Така ми казаха... не съм пробвала, но може би действа.
ух да бе много съм тъпа.То точно на тази страница,ама аз нали толко и четаПървоначално написано от ira90
![]()
.Иначе мерси де
нормално е косата да ти се омазнява на два -три дни, използвай шампоан за нормална коса или ако прецениш за мазна,но не започвай да я миеш всеки ден
аз имах дълга коса,миех я на 4-5 дни,сега ми е много къса и я мия на 2
Оф мойта е същата,мазна е на 2рия ден след къпането.Много е досадно,обаче няма да ходя мазна естествено и я мия твърде често вече,което не е полезно никак![]()
Незнам дали има лек, шампоан и т.н. И аз бях като теб и след време ми мина. При мен причината беше пубертет, при теб-незнам
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ами косата много се омазнява от стерилизиращите продукти или от постоянното третиране с преса, сешоар и т.н. затова е добре да се избягватИначе на втория ден я измий само със вода без шампоан, защото прекалената употреба изсушава скалпа и той се омазнява по-бързо
![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
слагай ракия не ти трябват каквито и да е било други неща хаха![]()