Като почнете така...Изтъркали се били!Кичурите са един добър начин да освежиш малко прическата си,ако не искаш да се боядисваш изцяло.Съгласна съм обаче,че се изтъркаха русите кичури.Всяка втора е с такива.Или пък с руса коса,ако не са кичурите.Червените кичури пък не ги въприемам.Просто и аз съм със светло кестенява коса,като теб и ще ми стои адски смешно.Розовите кичури след време стават оранжеви и стои много противно.Лилавите пък стават червени.И все пак,ако искаш да си направиш по-шантави кичури(за розовите и лилавите говоря конкретно),на светло кестенява коса не мисля,че ще ходят.На цвят косата ми наподобява този(моята също е до раменете,като твоята): http://www.womenshairstylesonline.co...Hair_96353.jpg
Аз реших да си направя черни кичури.Имат син оттенък и на дневна светлина стои много хубаво..едно такова синкаво.Харесва ми.Повечето кичури са "скрити" в най-долния пласт на косата ми и трудно се забелязват,защото черните кичури са най-отдолу,а като застане горния пласт със светло кестенявото се получава много готино.Краищата са едни такива черни и се получава контраст(не всички...само няколко,кичурите ми не са много нагъсто).Понеже имам и къс бретон,та отгоре е кестеняв,а надолу става черно.Правени са с фолио,по-малко изгаря косата и не стават така нагъсто,както,ако е със шапка,не се сливат,а се отличават.Забравих да спомена,че блондора изгаря косата много повече.Та това е от мен за кичурите.А относно издръжливостта:значи,и боята,и къната се премахват ,чак когато косата израсте,когато се подстригваш и така малко по-малко се маха.Къната издържа по-дълго.Някъде около 2-3 месеца.Боята,ако желаеш да я махнеш,има и друг вариант.При фризьора се прави едно изплакване с препарат,който обаче изтощава косата ти доста,метода е скъп и не зная дали се предлага в по-малките градове.