- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Писна ми от мастурбация!
Никой ли още не разбра, че тва е ебавка? Някво келешче му се приебало и не си намерило кво да ебе и сега си търси къде да си изразходва енергията.
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Келеш ше викаш на оная пyтка баща тиПървоначално написано от Sarityyy
не повече от устата тиПървоначално написано от Kisho
![]()
![]()
Устата ти е по - зле и от септична ямаПървоначално написано от jeni92_abc
![]()
много си забавен бтв...Първоначално написано от Kisho
Можеш да си мечтаеш да ми лапнеш паткатаПървоначално написано от jeni92_abc
дам..точно така е... това , че ти сам се прецакваш нас не ни грее и като толкова си загорял www.gepime.comПървоначално написано от BeHappYs
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Като ти гледам коментарите,имам чувството че си пиша с 12-13 годишно лапе...и това че си загорял никой в троя форум не го интерсува,вината си е само твоя.Щом неможеш да забиеш някоя мацка и да си уредиш проблема явно си или задръстен смотаняк,или си толкова прост и невъзпитан че никое момиче не би ти пуснало..Първоначално написано от Kisho
![]()
Kisho, човече, надрусан ли си?
Sasho1988
Варна..
Ако си направиш клизма, ще видиш колко много червеи имаш в дебелия ГЪ3.Първоначално написано от jeni92_abc
Аз не, а ти?Първоначално написано от CucuTy
^ Май и аз не съм, но иначе яко простотии говориш.
Sasho1988
Варна..
ето за това говоря,нищо смислено не казваш (пишеш)Първоначално написано от Kisho
пп: дебелите 'задни части'![]()
аман от неграмотни хора
Не са простотии, но тези примати тук си го търсят. За тях важи поговорката "Да бе мирно седяло, не би кур в гъза на майка си видяло!"Първоначално написано от CucuTy
Млъквай! Отивай да духаш на онова пиянде баща ти в мазето, плешиво животно.Първоначално написано от jeni92_abc
Щом за теб са/сме бедняци мога да ти кажа следната поговорка: "Всяка жаба да си знае гьола". Нищо лично, но си адски груб.Първоначално написано от Kisho
Sasho1988
Варна..
Те започнаха и сега ще си го получат. Аз просто си кротувах и очаквах свестни мнения, но вместо това някви свинки почнаха да се хвалят как са ги нацепили до панкреаса и колко им е било хубаво.Първоначално написано от CucuTy
а защо ти не почнеш да посещаваш часовете си по БЪЛГАРСКИ ЗА ДА СИ ОБОГАТИШ РЕЧНИКА,първо...и второ и да обиждаш и да не обиждаш баща ми той ме е възпитал 109295883270 пъти по добре отколкото твоите родители теб...
Добре, аз ще пиша по темата. Ако наистина много си на зор не подбирай, защото после явно съжаляваш, че не си ги натопорчил. Имаш много странен мироглед.
Sasho1988
Варна..
Къде са ти запетайките ма, госпожице Грамотна Пyтка Дрислива? Заслужаваш да те намеря, да ти изкарам дебелото черво през сиренясалата ти пyтка и да ти го завра в малката крива уста.Първоначално написано от jeni92_abc
![]()
![]()
![]()
споко пич
Аз скоро права около 2000 на брой ша ме стигнеш някой ден![]()
![]()
Пич,отдавна не се бях смял така,ако не друго,затапваш както трябва![]()
Относно въпроса ти ... има такива които искат само по веднъж да ги онодят.Черпи ги по една водка и са те яхнали зад ъгъла на дискотеката![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Просто си разтвори краката и поеми парчока на баща си до тазобедрената кост!Първоначално написано от 53downfall
Благодаря за предложението. Идеята си я бива. тази вечер ще разцепя с боздугана някоя яка женска дупара.Първоначално написано от Armani_P