- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко глупави хора имало...
Само вижте:
https://www.vbox7.com/play:d2b80f16
Ето го въпроса:
"Какво повелява традицията,ако кихне едно от децата на бъдни вечер ?"
A) Картоф
B) Лачени обувки
C) Първото агне
D) Каца с петмез
Е ? Виждали ли сте по-глупав човек ?
Добре дошъл в България.![]()
Ми аз не знам какво е 'Каца с петмез'...
на този въпрос и аз не бих могла да отговоря..
ama vie kvo i se smeete na momi4eto tq 6tqla da u4i pravo kak e mislite vie taq rabota a ?![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Айде пак се почна с апокалиптичните заключения, че заради един тъпунгер, всички млади са тъпи и необразовани.
Лъчо и пригласящите му да си извадят бананите от ушите и да осъзнаят, че това изобщо не е вярно. Тая е някъв частен и безкрайно трагичен случай. Ако щете, дори във форума има доста интелигенти млади хора.
Неизпростелият автор да си оправи "куулминацията" преди да пуска теми за ретарди...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
"Какво повелява традицията, ако кихне едно от децата на бъдни вечер ?"
A) Картоф
B) Лачени обувки
C) Първото агне
D) Каца с петмез
Пф, не я знам тая традиция.. но пък знам какво е петмез. Зле ли съм или не съм?
"Совите не са това, което са.."
Не е така.И проблема не е че е един човек,проблема е че са много,а не се изявяват и си мислим че е една.Ако е само тя,ок,майната им...проблема е че има много повече,и че проблема е в самата държава,тя като не ме стимулира да уча,аз защо да уча ?Първоначално написано от Swinkenhoffer
gledaite i ei tva https://www.vbox7.com/play:7acae482 s trizna4kite unikalno
I'm a psycho baby
То и аз не мога да отговоря на този въпрос. Това означава ли, че съм изпростела тъпанарка?![]()
Stay up all night with the stars *
Пак ли държавата ви е виновна? Това е удобно извинение, когато те мързи... ако наистина ти е интересно, ще учиш, независимо от държавата и не знам кво там.Първоначално написано от Lucho
А такива случаи наистина са рядкост. Не знам в каква среда движиш, моята също не претендирам да е супер интелигенция, но такова нещо не съм виждала... не е драмата, която се опитват да изкарат някои хора.
Според мен проблемът на това момиче лежи някъде по-дълбоко от образованието.![]()
spored men tva momi4e e zubar ili kakto az im vikam papagali znae no ne misli
I'm a psycho baby
Добре дошла в клубаПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Ти пък сиди там от някакво момиче...ама верно, тая си беше доста зле![]()
Имаше преди един дето не знаеше колко страни има зарчето![]()
======Първоначално написано от Swinkenhoffer
^^Ей,вие горе,ся като знаете че с тризначките сме градски,да не кажа съкварталци,нарочно ли се опитвате да ми кажете че и цял Благоевград като тях е прост ?
=======
Държавата е виновна.Ако имаше някакъв ред в шибаните училищни правила,нямаше да е така - аз си правя каквото ми е кеф,пък учителят няма право копче да ми каже освен една забележка да напише.И ? Една забележка,избщо не ме интересува..ама изобщо.И изобщо няма и да помогне.Ако има стимул да се учи - например награди някакви,ддз,или развитие на хобито на ученика каквото и да било от училището...нещата щяха да са по-добре![]()
Ми и аз не мога да отговоря. Това не се отнася до това колко си умен, а до това дали си запознат с традициите, а ако живееш в семейство, които се спазват само най-основните ...![]()
И не съм нито тъпа, нито ограничена, нито деградирала. Уча в най-елитното училище в Русе (математическата) и имам 6.00 за кой пореден път...
А за горният пост-какво е това "Аз си правя квото ми е кеф...учителят е виновен, че не уча и държавата." Ми ти си прави каквото ти е кеф, а учителите и задниците да си съдерат не могат да те научат. Кво? С фуния ли да ти наливат информация, докато се дърпаш и искаш "да си правиш квото ти е кеф"? Не е ли достатъчен стимул това да знаеш?! Пари ли искаш?! Нали има стипендии. Кажи какво искаш? Как да ти развиват хобито? Не си в частно училище...те ако тръгнат на всеки да "развиват хобито..пък и хобито не е свързано с даскало. Не ти е виновна държавата ПОНЕ за това, че не учиш.
ПП. ОМГ!!! Все пак сега гледам клипа и тая е мноооооого простаааааааааааааааааааа ааааа![]()
![]()
Е, глупава постъпка е ДОСТА (мен повече за чифтокопитните ме разсмя), ама до такива обобщения мащабни чак...
пък и помислете, дори да не знаете - как ще подариш на едно МАЛКО дете КАЦА, ебаси. то да се дави в нея ли :Д?
пък и пости, пости - оп, едно агънце за края на постите <3
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Lucho, насила хубост не става. Давам ти най-прост пример от последните седмици - скъсаха ме на изпита по физика, щото ми е толкова тъпа, че заспивах над учебника. Просто не искам да го науча и това е.Къде е вината на държавата в собественото ми съпротивление да запомня нещо? Щото аз не я виждам...
От друга страна е вярно, че в много училища цари хаус. Тук зависи и от учителя. Имала съм такива, при които стоиш със сведена глава и не можеш да обелиш и дума, както и някои, в чиито часове ставахме и се разхождахме без да ни пука.
UnaBletoLoVeU, татуирай си многото шестици и елитното школо на челото, че да научат всички за постиженията ти.![]()
^Искаам![]()
просто дадох пример, че може да си умен и без да знаеш до толкова традициите
Btw, и аз го гледах това. На този въпрос не мога да отговоря, честно. Обаче фрапиращото всъщност е един от предишните въпроси (т.е. първия) и докато участничката разсъждаваше изказа великата теза, че сумото е спорт в който участва едър нечифтокопитен бозайник, защото сумистите са едри, имат нула копита, което ги прави нечифтокопитни, един вид![]()
Иначе девойката е от моето поколение и аре нема нужда - аз как познавам доста повече интелигентни от колкото такива като нея.
Saatana vittu perkele hate crew!
точно защото всички от по- младото поколение мислят като теб стават все по голями олигофрени без капка уважение... Ти да не учиш заради държавата та очакваш ,че тя е длъжда да ти наеме дресьори , които да успокояват глутницата от неконтрилеруеми същества.... не, държавата е длъжнда да ти даде шанс за образование, дали ти ще го вземеш си е лично твой проблем. Нормалните хора учат за себе си и за бъдещето си, не за да им дават награди...Първоначално написано от Lucho
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
То тази ръсеше бисери при всеки от въпросите. Никой не спомена за разсъжденията й за ЕС.![]()
SofiaRegularCunt - конят е нечифтокопитно животно :P
Нямаше логика в съюза за икономическо сътрудничество с границите.Първоначално написано от shadow4e
А колкото до поста на Лъчо: човек, жалко, че би учил заради държавата, заради това, че тя те кара. Не може някой вечно да те буда и да те кара да учиш.
В случая е достатъчно да се сети, че само конният спорт е с участието на животно.Останалите не са...
Колкото до въпроса свързан с традицията-И аз не знам отговорът му.
П.С-Момичето е несъобразително и може би до някаква степен притиснително и неуверено /съдя по безсмислените и асоциации/.
Още нещо-стига с тези крайни изводи, направени на базата на отделни случаи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Значи гледайте сега:
1) Не можеш да поставяш хората по общ знаменател.
2) На тая съм й набор и (не че се хваля) съм много по умен от половината в тоя форум.
3) За тея които казват, че имали успех 6.00, ми ОК имайте си успеха, ама това не е причина, да се смятате за умни...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Е те затова те уважавам !Първоначално написано от XceSS
Зубърите хич да не се хвалят,щото това 6 за къде им е не знам...една моя учителка по История ми казваше като бях малък: По-добре сега аз да ви пиша 2,отколкото живота да ви пише...и беше права.