- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Уеб Дизайн , Уеб Страници , набира се екип !
Набирам екип ,с който да работим в областа на Уеб Дизайна , Не е нужно да сте специалист ,просто трябва малко да разбирате от HTML , ФЛАШ и тем пдобни , общо взето всякакви познания от света на Уеб страниците са ни полезни , за повече инфо вижте сайта ми ,а ако има желаещи да направим едно екипче и да правим сайтчета,от които да печелим , нека ми пишат и рекламират сайта където могат за да бъде достъпен за повече хора , Мерси предварително на тези ,които ще се отзоват !
Човече, ако виждах потенциал бих помогнал, но ..... нещо не ми вдъхваш доверие. Няква насока/тематика на тия сайтчета или просто ей така ще ги пълниш с глупости ?
ЕДИТ: Нали не се взимаш на сериозно С: http://make-sites.hit.bg/index.html ТОВА ?!??!?
Виждам, че сайта е направен с WebPageMaker. Кой нормален дизайнер би оставил в ръцете на WebPageMaker сайта си...![]()
праа сайтове в хит.бг за 400 лв за бутонче![]()
![]()
Нов човек съм
XAXAXAXAAXXXAXA Боже нямам думи ....![]()
![]()
![]()
Ами значи и аз да си кажа мнението.Според мен това което мислиш да правиш е хубаво - печелят се пари.Но трябва да разбираш.Едва ли някой ще ти даде пари за да му направиш сайт с Web Page Maker! Освен това какви са тези коронни цени на сайтове.Ти да не ги създаваш сега че 500 700 900.Никой няма да се навие.
Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нов човек съм
http://make-sites.hit.bg/Buy.html кви са тия хипер цени ? ти можеш да си направиш самичака дир саит то е за най големите тъпаци
кой тъпак ще даде пари на дир глог![]()
Чакай, много евтини ги изкарахте, само домейна ".бг" ти е 900 лева, после се очаква да му платиш и за сайт.![]()
ZomFg аз безплатно правя сайтове с мой системи
Много ми е любопитно какви ще са тия твой системи.Първоначално написано от WooDy
Ще ти дам линк в няколко сайта дет съм правил по нещо
httP://www.cs-bulgaria.info/ - целия сайт
httP://www.bgmafia.com/ - Кодер
httP://www.xtreeme.info/ - ето ти моя торен система
Ако имаш някаФ проблем с мен ... кажи![]()
WooDy... можеш ли да ни разясниш тия "системи"?Опитвам се да разбера какво си имал в предвид, но не успявам... а пък ме чопли любопитството.
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Първоначално написано от WooDy
Нем нямам абсолютно никакъв проблем просто чисто любопитство беше за тия "Твой" системи.
И нека да кажем че позлваш разни системи защото като го гледам така не вярвам лично ти да си писал тоя CMS от край до край.
Чесно да ти кажа знаиш ли колко ми пука на ...![]()
@@CucAgMuH@@ погледни сайтовете![]()
Оу засегнахме се нещо май тц тц както и да е
Ми незнам той дали има проблем но мен ма дразнят такива дрисльовци като теб.Правил бил целия сайт ........... правил си трънки.Не виждам защо смятате правенето на сайт за такова голямо геройство.И освен това не съм погледнал от тога имаш регистрация (скоро ще е) и почна да заливаш всички теми с умните си и професионални отговори.Няма лошо само да не беше писал на професия - " Web Desinger ".Освен че нищо не разбираш от Уеб Дизайн говориш и за неща които неразбираш.Дори ми стана интересно и познавам двама,трима от този сайт и ще ги питам дали изобощо знаят за твойте професионални умения.По - нагоре беше писал на "СисАдМиН" че хич не ти пука от мнението на другите .............. ами май доста ти пукаПървоначално написано от WooDy
така като гледам
Това се вика простотия...абе man,мислиш ли че с web page maker много големи сайтове ще направиш на хората ? Мерси все пак,че ме разсмя..Първоначално написано от tqnko
![]()
Рофл и кодър бил, тея сайтове са буквално 5 мин. работа. 3 мин инстал цмс-а и 2 мин темата.Първоначално написано от WooDy
![]()
Такааа тъй като видях поста ти и ми стана смешно.. Реших да се регистрирам и да изкажа и аз мнението сиПървоначално написано от WooDy
искам да ти кажа само едно и то е ,че системата на cs-bulgaria няма нищо общо с теб, приятел..
както и другите сайтове...
CS-bulgaria не е cms ,пичПървоначално написано от thegmin
ПП: изтрил съм линковете ,защото съм "нов" и не мога да пускам в първите си постове![]()