.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли истински приятели?

Гласували
74. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 50,00%
  • Не

21 28,38%
  • Разчитам само на семейството си

12 16,22%
  • Разчитам на любимия човек

4 5,41%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    Пловдив
    Имам приятели,но имам само една,на която бих поверила живота си и пак бих и имала пълно доверие. Малко хора имат такива приятели,късметлийка съм.

Истински приятели-НЯМА ! : ))
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    като бях малък... бях наивен... сега наивността ми е намаляла, но все пак е доста голяма... имам двама истински, добри приятели... едно момиче и едно момче... момчето го познавам от 10-11 години, а момичето - от няма и 8 месеца... DeepPurple - не си прав... това, че ти нямаш, не значи, че никой няма...

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    като бях малък... бях наивен... сега наивността ми е намаляла, но все пак е доста голяма... имам двама истински, добри приятели... едно момиче и едно момче... момчето го познавам от 10-11 години, а момичето - от няма и 8 месеца... DeepPurple - не си прав... това, че ти нямаш, не значи, че никой няма...
    Първо-момиче съм
    Второ-истинските приятели са голяма рядкост и трудно се намират.Сблъскала съм се с какви ли не хора и съм стигнала до извода,че приятелството е относително понятие .. и че все пак момчетата са много по-добри,когато става дума за приятелство! : ))

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    първо - извинявам се
    второ - едно е да кажеш, че няма, съвсем друго - че се срещат рядко... противоречиш ли си или така ми изглежда само? А за по-добрите приятели... по принцип е по-добре от противоположния пол да е... все пак за да се доверя на това момиче ми отне половин година... а осъзнах, че момчето ми е добър приятел преди 3 години... 10-3=7... 7 години е къде-къде повече от 6-7 месеца

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    първо - извинявам се
    второ - едно е да кажеш, че няма, съвсем друго - че се срещат рядко... противоречиш ли си или така ми изглежда само? А за по-добрите приятели... по принцип е по-добре от противоположния пол да е... все пак за да се доверя на това момиче ми отне половин година... а осъзнах, че момчето ми е добър приятел преди 3 години... 10-3=7... 7 години е къде-къде повече от 6-7 месеца
    Ами може би не успях да го обясня.За мен няма истински приятели,само съм "чувала" че се срещат и то рядко.А това че сама си противореча-и според класната имам такъв "проблем"

Честно казано мисля, че имам приятели, но за истински приятели... Аз нямам такива...за съжаление Надявам се, че все някога ще ги срещна.

Имам но са на 380км разстояние

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Имам верни приятелки, но никога не бих ги нарекла и истински
    И аз така имам верни много верни .... но в крайна сметка всеки гледа на него да му е добре

Супер фен
    Град
    България
    Имам истински приятели, но само за 1 съм сигурен, че е такава!
    Иначе си ги обичам всичките, а те са 13 човека точно !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Имам истински приятели, но само за 1 съм сигурен, че е такава!
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Re: Имате ли истински приятели?

Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    поне аз си мисля,че са истински,но баща ми винаги ми е казвал "всеки човек се опитва да те излъже"..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз пък точно днес осъзнах, че имам супер много хора около мен...не супер много но 5-6-7, дори и малко повече човека, които са всичко за мен

може би, защото явно съм пораснала достатъчно, за да знам, че не трябва да съм постоянно с някого, за да го обичам и искам всичко най-хубаво за него

та приятелите не се определят по това колко време си с тях, а по това, колко ги обичаш и колко те теб...без значение от километрите, без значение от времето, което няма да се чувате...единственото важно нещо е как те чувстват те...и как ще ги чувстваш ти винаги....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Може би не,а може би да.Не знам. ....
    \/

Град
    Hate City Sofia.
    отговорих с не
    незнам защо, след като има поне двама истински, но в момента съм в такъв период, че все едно нямам нито един приятел, преди малко приятелката ми която много обичах и се доверих на нея ме зае*ба, от тук нататък не мисля да се доверявам на никой освен на най-близките от семейството, някак чувствам , че се затварям в себе си, ужасно е , т'ва пубертета не е шега работа
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    CrazyLand
    НЕ!
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си