- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли истински приятели?
Имам приятели,но имам само една,на която бих поверила живота си и пак бих и имала пълно доверие. Малко хора имат такива приятели,късметлийка съм.![]()
![]()
Истински приятели-НЯМА ! : ))
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
като бях малък... бях наивен... сега наивността ми е намаляла, но все пак е доста голяма... имам двама истински, добри приятели... едно момиче и едно момче... момчето го познавам от 10-11 години, а момичето - от няма и 8 месеца... DeepPurple - не си прав... това, че ти нямаш, не значи, че никой няма...
Първо-момиче съмПървоначално написано от Tempest
![]()
Второ-истинските приятели са голяма рядкост и трудно се намират.Сблъскала съм се с какви ли не хора и съм стигнала до извода,че приятелството е относително понятие .. и че все пак момчетата са много по-добри,когато става дума за приятелство! : ))
първо - извинявам се![]()
второ - едно е да кажеш, че няма, съвсем друго - че се срещат рядко... противоречиш ли си или така ми изглежда само? А за по-добрите приятели... по принцип е по-добре от противоположния пол да е... все пак за да се доверя на това момиче ми отне половин година... а осъзнах, че момчето ми е добър приятел преди 3 години... 10-3=7... 7 години е къде-къде повече от 6-7 месеца![]()
Ами може би не успях да го обясня.За мен няма истински приятели,само съм "чувала" че се срещат и то рядко.А това че сама си противореча-и според класната имам такъв "проблем"Първоначално написано от Tempest
![]()
Честно казано мисля, че имам приятели, но за истински приятели... Аз нямам такива...за съжалениеНадявам се, че все някога ще ги срещна.
![]()
Не![]()
И аз така имам верни много верни .... но в крайна сметка всеки гледа на него да му е добреПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Имам истински приятели, но само за 1 съм сигурен, че е такава!
Иначе си ги обичам всичките, а те са 13 човека точно !![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1Първоначално написано от ANTIHUMAN
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от carinaNebula
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
аз пък точно днес осъзнах, че имам супер много хора около мен...не супер много но 5-6-7, дори и малко повече човека, които са всичко за мен
може би, защото явно съм пораснала достатъчно, за да знам, че не трябва да съм постоянно с някого, за да го обичам и искам всичко най-хубаво за него
та приятелите не се определят по това колко време си с тях, а по това, колко ги обичаш и колко те теб...без значение от километрите, без значение от времето, което няма да се чувате...единственото важно нещо е как те чувстват те...и как ще ги чувстваш ти винаги....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
\Първоначално написано от bEbsI
/
отговорих с не
незнам защо, след като има поне двама истински, но в момента съм в такъв период, че все едно нямам нито един приятел, преди малко приятелката ми която много обичах и се доверих на нея ме зае*ба, от тук нататък не мисля да се доверявам на никой освен на най-близките от семейството, някак чувствам , че се затварям в себе си, ужасно е , т'ва пубертета не е шега работа
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
НЕ!![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns