.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на galu6a
    аз лично 2 месеца
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Зависи от човека.

Ооо, Адашке, виждаш ли, че с тебе се разбираме Сори за оня път дето се заядох

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    Е аз не мога да разбера какво правиш ти с човек, с който след 4 месеца не се чувстваш готов да го направиш..аз напрмер още след 4-5 среща усещам кой ми допада и с кой може да стане нещо по сериозно, с кого мога да правя секс и с кого не и така..ако не става спираме да се виждаме и готово...или има страст и го желаеш човека или не, няма какво да го мислиш 4 месеца...просто е..
    Цитирай Първоначално написано от ADHOC
    Виж сега - и аз имам дълга връзка в момента - повече от година, но не мисля, че да го моткаш 7 месеца само, за да видиш дали те обича, е нормално. Ти не можеш ли за тия 7 месеца да разбереш по друг начин дали държи на теб - обръща ли ти внимание, държи ли се мило, само ти ли си за него, старае ли се да те прави щастлива...Само желанието за секс ли е показателно за това дали държи на теб??? Много повърхностно мислене имаш за човек, който претендира, че обича дългите връзки. И защо трябва да те чака 1 година? За да решиш ти аджеба тоя обича ли ме или не ме обича. Не е честно да го държиш на сухо само защото ти си неспособна да различиш кога някой те обича и кога не. Или пък просто обичаш да се правиш на Желязната Лейди (нямам предвид Маргарет Тачър), която контролира "горките, глупави" мъже. На теб не бих ти дал дори да ми изчистиш обувките

P.S. Който е чел мнението ми в темата за влюбването в кльощави, в раздел Любов, знае за какви обувки говоря
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от ADHOC
    Како, как са те изтърпяли толкова време И аз съм съгласен, че не бива да се бърза ама 7 месеца... Аз съм имал цели връзки за по-малко време Една след друга
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Въпроса е доста относителен ...
    Всичко е строго индивидуално при всеки!!!
    Познавам момичета,които са пускали на приятелите си на 2-3 месец,а аз за разлика от тях и при тримата ми сексуални партньори чаках около 5-7 месеца.
    Според мен е въпрос на нагласа и сигурност в човека срещу теб
    1.Падам си по дългите връзки.
    2.Щом съм с едно момче,значи то има чувства към мен и => ще ме чака ако ще и 1 година,а ако не му харесва - ми да хваща пътя!!!То така най-лесно се разбира,дали едно момче е с теб заради секса или заради самата себе си!!!
    Две страхотни мнения ,които подкрепям на 110%!!!

Супер фен
    Зависи от обстоятелствата...отношени та..хората
    Аз бях на 14,когато се запознахме (и то при нас нещата са маааалко по-сложни,защото той е от друг град) та... сега съм на 16,още ходим и не сме правили секс Връзката ни си е супер и не виждам какво общо има това,че не сме го правили по определена причина (а тя е,че не съм смятала до тоя момент,че ми е времето сега ) с това дали ще са ни пълноценни отношенията... Определено НЕ секса е определелящ за това
    Имам доооооста по-сериозна връзка от сигурно повече от половината,които са спали с гаждетата си и на 1 ден ако щеш...

И авторката каза в един пост нещо от рода на ''каква е тая връзка без секс,само държане на ръчички..тва е детско'' Е,там ви е проблема...някои хора виждате връзката с момче/момиче само като държане на ръце,целувки и секс За това и тоя форум е фрашкан с теми ''НЯМА ЛЮБОВ'' но както и да е... няма да влизам и в тая тема
    Всеки решава сам за себе си.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    аз съм се убедила,че не върви ли секса (говоря ако го правите нали редовно) значи нещо куца и във връзката.Не казвам,че винаги е така,но го има и този вариант.Ако всичко е ок и секса ще е ок

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Като по-малка мислих, че ще искам да 'ме чакат' поне месец, но в крайна сметка не стана така. Зависи от взаимното привличане, годините, нагласите.. Това си е до човек, а колкото до коментарите дали е курвенско или не - те не ме касаят. Това е моят живот, моето тяло, моят избор.
    Кратко,точно и ясно!

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    аз съм се убедила,че не върви ли секса (говоря ако го правите нали редовно) значи нещо куца и във връзката.Не казвам,че винаги е така,но го има и този вариант.Ако всичко е ок и секса ще е ок
    Напълно съм съгласна с това!

Punisherrr, относно твоя коментар, може би трябваше да уточня, че темата може би трябва да е 16-17+. Напълно нормално е според мен на 14 да "ходиш" с някой и да не сте правили секс и да мислиш, че трябва да те чака. На 14-15-16 още не знаеш какво става и за какво става на въпрос. И точно поради тая причина тея връзки в тая възраст не можеш да ги сравняваш с връзка на някой по-голям...просто естеството не е същото не знам как точно да го обясня...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll

Punisherrr, относно твоя коментар, може би трябваше да уточня, че темата може би трябва да е 16-17+. Напълно нормално е според мен на 14 да "ходиш" с някой и да не сте правили секс и да мислиш, че трябва да те чака. На 14-15-16 още не знаеш какво става и за какво става на въпрос. И точно поради тая причина тея връзки в тая възраст не можеш да ги сравняваш с връзка на някой по-голям...просто естеството не е същото не знам как точно да го обясня...
    Е,ок ама ...все пак във форума преобладават точно тия години Така,че... и отговорите ще са такива
    Но и това,което ти казваш не уточнява нещата съвсем... Единия партньор може да е 17,18+ ,а другия - не Може да са девствени...или единия да е... абе всичко може няма точна рецепта :Ь
    Всичко е според ситуацията.

Град
    Earth
    Когато момичето се чуства готова ако това да е и след 2-3 месечна връзка не всичко в една връзка е само секс а ако тя се крепи на секс значи това връзкали е

Виж ся... Имам един фр където ходи със неква от 1 година и половина и още не му е пуснала... Не си се минала кой знае колко ;]
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Вагината ти да не ти е устата да завираш само боклуци вътре.

Град
    Paradise
    За пръв път правих секс с момчето, с което съм сега. Карах го да чака някъде към 5 месеца. Тогава някъде се почувствах готова и му проимах 300% доверие, че няма да сгафи в нещо

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Автора започни да се интересуваш от жените опитай се да проявиш малко разбиране и ще видиш, че 1 година да изчакаш е нормално, както и да се въргаляте на първата среща също. Всичко е до това как предразположиш момичето и какво впечатление оставиш.

Съвет към теб - спри да си толкова натрапчиво агресивен по адрес на жените и темата секс. Спри да заявяваш открито вербално и невербално "аз съм загорял коч искам да те изчукам". И живота ще е далеч по хубав.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Като по-малка мислих, че ще искам да 'ме чакат' поне месец, но в крайна сметка съм спала с момче на втората ни среща. Зависи от взаимното привличане, годините, нагласите.. Това си е до човек, а колкото до коментарите дали е курвенско или не - те не ме касаят. Това е моят живот, моето тяло, моят избор.
    Aбсолютно съм съгласна...Аз съм го рпавила и на първата среща и не съжалявам.Аз попринцип не пускам преди втората седмица

Ами различно е. Със сегашната - първо го направихме и после тръгнахме

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Автора започни да се интересуваш от жените опитай се да проявиш малко разбиране и ще видиш, че 1 година да изчакаш е нормално, както и да се въргаляте на първата среща също. Всичко е до това как предразположиш момичето и какво впечатление оставиш.

Съвет към теб - спри да си толкова натрапчиво агресивен по адрес на жените и темата секс. Спри да заявяваш открито вербално и невербално "аз съм загорял коч искам да те изчукам". И живота ще е далеч по хубав.
    Аз съм момиче за бога!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си