- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След колко време...
аз лично 2 месеца![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ооо, Адашке, виждаш ли, че с тебе се разбирамеСори за оня път дето се заядох
Първоначално написано от Alexandra93
Зависи от обстоятелствата...отношени та..хората![]()
Аз бях на 14,когато се запознахме (и то при нас нещата са маааалко по-сложни,защото той е от друг град) та... сега съм на 16,още ходим и не сме правили сексВръзката ни си е супер и не виждам какво общо има това,че не сме го правили по определена причина (а тя е,че не съм смятала до тоя момент,че ми е времето сега ) с това дали ще са ни пълноценни отношенията... Определено НЕ секса е определелящ за това
![]()
Имам доооооста по-сериозна връзка от сигурно повече от половината,които са спали с гаждетата си и на 1 ден ако щеш...![]()
И авторката каза в един пост нещо от рода на ''каква е тая връзка без секс,само държане на ръчички..тва е детско''Е,там ви е проблема...някои хора виждате връзката с момче/момиче само като държане на ръце,целувки и секс
За това и тоя форум е фрашкан с теми ''НЯМА ЛЮБОВ''
но както и да е... няма да влизам и в тая тема
![]()
Всеки решава сам за себе си.![]()
аз съм се убедила,че не върви ли секса (говоря ако го правите нали редовно) значи нещо куца и във връзката.Не казвам,че винаги е така,но го има и този вариант.Ако всичко е ок и секса ще е ок
Кратко,точно и ясно!Първоначално написано от Serendipitys
Напълно съм съгласна с това!Първоначално написано от SiSsKkAa
Punisherrr, относно твоя коментар, може би трябваше да уточня, че темата може би трябва да е 16-17+. Напълно нормално е според мен на 14 да "ходиш" с някой и да не сте правили секс и да мислиш, че трябва да те чака. На 14-15-16 още не знаеш какво става и за какво става на въпрос. И точно поради тая причина тея връзки в тая възраст не можеш да ги сравняваш с връзка на някой по-голям...просто естеството не е същото не знам как точно да го обясня...
Е,ок ама ...все пак във форума преобладават точно тия годиниПървоначално написано от aaasdfghjklll
Така,че... и отговорите ще са такива
![]()
Но и това,което ти казваш не уточнява нещата съвсем... Единия партньор може да е 17,18+ ,а другия - неМоже да са девствени...или единия да е... абе всичко може
няма точна рецепта :Ь
Всичко е според ситуацията.
Когато момичето се чуства готова ако това да е и след 2-3 месечна връзка не всичко в една връзка е само секс а ако тя се крепи на секс значи това връзкали е![]()
Виж ся... Имам един фр където ходи със неква от 1 година и половина и още не му е пуснала... Не си се минала кой знае колко ;]
Първоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
За пръв път правих секс с момчето, с което съм сега. Карах го да чака някъде към 5 месеца. Тогава някъде се почувствах готова и му проимах 300% доверие, че няма да сгафи в нещо![]()
Автора започни да се интересуваш от жените опитай се да проявиш малко разбиране и ще видиш, че 1 година да изчакаш е нормално, както и да се въргаляте на първата среща също. Всичко е до това как предразположиш момичето и какво впечатление оставиш.
Съвет към теб - спри да си толкова натрапчиво агресивен по адрес на жените и темата секс. Спри да заявяваш открито вербално и невербално "аз съм загорял коч искам да те изчукам". И живота ще е далеч по хубав.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Aбсолютно съм съгласна...Аз съм го рпавила и на първата среща и не съжалявам.Аз попринцип не пускам преди втората седмицаПървоначално написано от Serendipitys
Ами различно е. Със сегашната - първо го направихме и после тръгнахме