- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приятелството - скелета на живота ?!?!
Има много неща,които могат да подържат живота.Приятелството до някъде.Но трябва да си прекалено ограничен,за да смяташ,че е само то.Вярата в по-доброто,в изграждането на бъдещето,волята например,за мен са много по-важни.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ох.. не знам! Сега не ми се философства.
През живота си едни срещат истински приятели,а други-не.Едни изживяват така нареченото Истинско приятелство,а други-не.
Не мисля,че приятелството е в основата на всичко,но и от ни е нужно..както телевизията,компютъра,изли занията и т.н. То е едно от многото неща,които украсяват живота ни.
Има хора,които минават през живота ти.Има и други,които остават за по-дълго...Но както е казано - Всеки се ражда и умира сам.
Така го чувствам аз.
Който не е съгласен може да се изкаже.
приятелството е много относително понятие... според мен истински приятел може да ти бъде само брат или сестра, всичко останало е временно, докато интересите са едни и същи, после пътищата се разделят
FailПървоначално написано от summergir1
![]()
The Spark
Приятелството е едно от малките неща, които украсяват живота ни. И как можеш да го сравняваш с технологиите?!? Ако компютъра ти се сбаца или остарее ще си вземеш нов и ще ти е през оная работа. Така ли ще се чувстваш ако се скарате с някой от най-добрите ти приятели или стане нещо друго? Да ви сера на модерното мислене...Първоначално написано от YouCantStopMe
Скелет - не,по-точно казано гръбначният стълб на живота...т.е ако е пострадал,няма да ходиш,но пак ще живееш...
Приятелството е илюзия изтъкана от фалш, лицемерие и общи интереси.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
точно така си е , не казвам , че може без тях (то си е невъзможно направо), по-скоро че няма истински, всеки гледа собствения си интерес, само кръвта прави изключениеПървоначално написано от 5StaR
![]()
Има ли интереси-има и приятелство,
няма ли интереси-няма приятелство.
А другото е за развлечение![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
точно па кръвните роднини могат да се мразят и ненавиждат много повече от всякога и от всеки друг...Първоначално написано от summergir1
възможно е , просто давах пример с единствения възможен истински приятел , който може да има човек.... т.е. с член на семействотоПървоначално написано от cherinka
^^ Тъй то.Първоначално написано от summergir1
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
summergir1 е права,аз със двете ми братовчедки съм много по-добра приятелка,отколкото със тези с които съм се запознала.
Не вярвам. На "приятели" вяра нямам...никога.
Epic Fail!Първоначално написано от 5StaR
![]()
До скоро и аз си мислех че няма приятели а има само познатиНо се запознах с 1 момиче и тя ми помогна в труден момент, а за нея бях просто 1 непознат
Тя ми отвори очите, че има приятелство
![]()
We are Pein, We are God!
pwndПървоначално написано от Corporatedesign
пс- продавам прави лопати![]()
Не може без приятели, но чак скелет на живота..има и много други неща, които го крепят.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
не
пълен член.
лудостта върти света ми.
Я съм си наивно дете и вервам, че приятелство има...
Има, много ясно... ама не чувствам приятелството като основата на живота ми, а просто като важна част от него.
Но пък такива безкрайно искрени и честни приятелски отношения, в които винаги двама души да се разбират прекрасно, ги има само по филмите... в тях не вярвам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ima istinski fr kolkoto i da ne vi se vqrva.Imam samo 1 istinski fr no znam che e chovek koito nqma da me predade i na koito moga da razchitam po vsqko vreme
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr