.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

15 кг - 2 месеца

здр
    днес си взех кростренажор долу - горе в какви граници трябва да се движа с тренировките (скорост,пулс,калории,измин ато разтояние,време) ?? и ще ми препоръчате ли хранителен режим (диета),която да съчетая с кростренажора,коремни преси и гирички?искам да сваля 15 кг за 2 месеца.мерси предварително и ако може пишете и за вашия опит в борбата с кг :P :P

Това е много... не знам дали ще успееш.. но мисля, че по около 1 час на ден е добре.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

други мнения и съвети

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    леле 15 кг за 2 месеца са много.Толкова ли са ти спешни тези 15 кг за толкова малко време?Защо не се сети по - рано? иначе хубаво че си си купила изглежда наистина си решена да отслабнеш аз в момента се опитам да сваля 4-5 кг до лятото ии никаква по специална диета не правя повече движение просто с по - малко хляб (тва ми е мн трудно иначе най - добре без никакъв хляб) абе като цяло намали по - калоричните храни ся да не изброявам за жалост нз колко време да тренираш за да даде ефект

Cruel Intentions

максимум по 20 минути на ден ... и можеш да го съчетаеш с коремни преси и една здравословна диетка
    I balme You for the moon and sun
    For my dreams at night
    For the eagle`s flyght!! ..

бях свалила 5кг за 1 месец - без спорт ,а сега си мисля че когато спортувам 7.5 кг на месец е лесно .. но вие започнахте да ме отчайвате ;(;(;(

някоя изпитана диетка :P ?

Град
    Wonderland
    Няма начин да свалиш килограми с кростренажор,той е за стягане,мускулна маса и прочие,а 15 кг са много,може да отслабнеш с толкова за около 5 месеца и да ги задържиш.

Град
    Горна Оряховица
    Кростренажорът е за кардио тренировка, а за да се отслабне, не може да се мине без кардио.
    Аз ти препоръчвам тази програма: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872 Има тренировки с велоергометър и тичане, но могат да се заменят и с кростренажор.

ти на колко си, колко тежиш и колко си висока?

абе, авторката, тии не беше ли само на чай??
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Препоручвам ти диетата на Скарсдейл.Днес ми е 4 ден и свалих 3-4 кг.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ох и аз мисля да си купувам,споделяй как върви
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Wonderland
    Един съвет,момичета не се подлагайте на брутални диети.По-добре е да сваляте килограми равномерно и по малко,не изведнъж,а после да се наблюдава т.нар йо-йо ефект.Няма универсална диета за всички,зашото не всички сме еднакви.Трябва пвече спорт,течности,плодове ,а не брутално гладуване.

ми не си поставяйте цели за точно определен пероид от време защото ако не се получи оставате разочаровани и да ги свалиш за два месеца ако спреш ще качиш много бързо
    за яденето яж колкото искаш само да не е всичко както писах в няколко теми без картофи ориз сладко и хляб наблегни на месото и плодовете за да не ти се яде сладко и кафето ако пиеш такова с една лъжичка мед( меда разгражда веществата в организма по бързо) ако си напълниш огромна чиния само с месо няма да качиш и грам но ще си сита защото не съдържа въглехидрати
    а за спорта до отказ т.е докато не издъхнеш до максималното време което можеш да си позволиш но поне един час....
    късмет

внимавай с бързото отслабване защото кожата ти може да се отпусне и да получиш стрии

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Препоручвам ти диетата на Скарсдейл.Днес ми е 4 ден и свалих 3-4 кг.
    оффтопик : http://www.tialoto.bg/article.php?cat=17&id=2128 това ли е диетата ?
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си