.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: къс пенис

къс пенис

Амии... Имам проблем много гаден... Пениса ми е между 12 и 13 см а съм на почти 16 години... Много ли ми е малък или просто си правя няква илузия? Можете ли да ми кажете някакъв начин за удължаване ако изобщо има такъв... Мерси предварително

Град
    Blizo do plovdiv
    Аз съм чувал че на някои хора разтежа им заповча в по-късна възраст....Според мен не е проблем 12-13 за сега...Стигат ти само 8 да отвориш някоя какичка ,но ако продължава да седи така според мен ходи на лекър да ти каже проблема...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    До 20-21 години имаш бреме още 5 годинки някаде а?

Не прави грешката да се депресираш на тема размери и за да не звуча като поредният грубян който пробутва теорията с влака и пътнците ще ти кажа че за твоята възраст е напълно нормално , какво щеше да стане според теб ако ти беше 20 см. ще ходиш по улицата и ще го вееш ли ?
    Споко бате , хващай некоя сладурка и я почвай ...

нормално е,както за твоята, така и за доста по зряла възраст
    не вярвай на митове и не се мъчи излишно,на който каквото му е отредено
    ...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...

Супер фен
    Град
    Своге
    шанс,бате ....
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

аз съм на 16 и половина и ми е 13.5 - 14 см

охх писна ми от такива теми..направооо вече аман дишай Wesly...пенисът ти е нормален

няма значение колко ти е голям важно е как боравиш с него ;]
    аз съм на 17 и ми е 17.5 ;]

аз мисля, че дебелината е много по-важна от дължината, така че ако ти е по-дебеличък не се притеснявай изобщо

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    абе какво само пишете колко са ви големи.И 20 да ти е,ако не можеш да го използваш никаква файда няма
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Според мен, това е много тъпо за кво изобщо ти е по-голям? Ако започнеш да исползваш разни химикали за удължаване трябва да си МЕГА тъп. Мразя хората, които мислят, че големият член ще ги направи големи мъже, за това се иска много повече!!! (момче на 13)

Град
    На Предника на Географията

Re: къс пенис

Цитирай Първоначално написано от MoP
    Амии... Имам проблем много гаден... Пениса ми е между 12 и 13 см а съм на почти 16 години... Много ли ми е малък или просто си правя няква илузия? Можете ли да ми кажете някакъв начин за удължаване ако изобщо има такъв... Мерси предварително
    Много сори пич,ама ти си мега тъп... Аз съм на 18 и ми е 14 цм. и съм горд от него и си го обичам точно такъв-ти си от ония крайно побъркани малки дебилчета които са дълбоко убедени, че им е адски малък

Кво да ти кажа-14 сантиметра карат приятелката ми да крещи от кеф
    А сега си направи изводите за твоя
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    Велико Търново
    НИщо ти няма бе кво се плашиш здрав си,прав си,корав си!
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    не се филмирай
    5см погледнати през мъжкото око са равни на 20см погледнати през женското... така че си имаш бая салам в женските очи
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    това си е организъм.няма какд а го промениш,но си мисля,че може би щ е ти порасне още.на 16 си имаш още да се развиваш.не мисля,че е болка за умиране,важно е да знаеш как най-добре да ги използваш тея 13см

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    не се филмирай
    5см погледнати през мъжкото око са равни на 20см погледнати през женското... така че си имаш бая салам в женските очи
    ДА БЕ ДА !?!?!? Що не беше така с парите.. даваш и 2 лева и тя си мисли, че си и дал 200... искала чанта да си купува.. за 200 лева.. как да не я убие човек.. ще я пусна през терасата

с какво женските очи са по-различни от мъжките.хахахахаха.ние нямаме лупи,а очи хахахаха

Значи аз съм чувал че ако го разтриеш с босилек и после си напрайш ч**** порастжа ама трябва да го правиш често

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    не се филмирай
    ДА БЕ ДА !?!?!? Що не беше така с парите.. даваш и 2 лева и тя си мисли, че си и дал 200... искала чанта да си купува.. за 200 лева.. как да не я убие човек.. ще я пусна през терасата
    Виж са тва са две различни понятия жените имат проблем с определянето на дистанцията а не с просенето на пари Тия животни нямат срам....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

не слушай глупави съвети.тва са бабини истории дето едва ли действат изобщо ако са такива де.не си го прави нищо да не си навлечеш някоя беля.радвай се на това,което имаш ubuntu много обиждате жените ама като ви се прииска ни търсите така че недей да приказваш,че сме били животни.и не всички жени искат чанта от 200лв и богат чичко паричко ама да не се отплесваме в друга тема

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    не слушай глупави съвети.тва са бабини истории дето едва ли действат изобщо ако са такива де.не си го прави нищо да не си навлечеш някоя беля.радвай се на това,което имаш ubuntu много обиждате жените ама като ви се прииска ни търсите така че недей да приказваш,че сме били животни.и не всички жени искат чанта от 200лв и богат чичко паричко ама да не се отплесваме в друга тема
    Баш пък чичко... много ме състари.. другото го приемам за реклама..

аз реклама на тебе няма да ти направя така че не го приемай като реклама

А защо мислиш, че ми е нужна реклама и то особенно от теб ? Нямам никакво желание да ставам известен в промежутъка от 11-15 годишните...
    А ако искаш попитай някой вещ за тоя лудия с Р1-то от Пловдивския вилъет..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    А защо мислиш, че ми е нужна реклама и то особенно от теб ? Нямам никакво желание да ставам известен в промежутъка от 11-15 годишните...
    А ако искаш попитай някой вещ за тоя лудия с Р1-то от Пловдивския вилъет..
    Никой не го интересува.Трай си там и стига оспамва темите.Мислиш ли че някой от тук го грее колко ти е и там за мотори и тем подобни глупости.Ше ти го кажа просто,с 2 думи.Пич ли си?За тва по добре си замълчи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си