- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- къс пенис
Sorry мацо ама обиновено мен ме търсят, а не аз тяхПървоначално написано от Komar
![]()
И "животни " не е убида а метафора . .. и повярвай ми абсолютно всички искат чанта от 200++ лева и да ги возат в лъскава кола....Ти че не си го признваш не те прави изклщчение!
![]()
![]()
![]()
аз искам чанта от 30 лева а не от 200 и искам пари от тати не от приятеля ми и кво?не съм ли жена като не искам 200 лева от приятеля ми(който мисля,че не е с мен,за да ме издържа а за да ме обича)
А ти от къде знаеш, че не съм женен ?
Пича с китарата да си мълчи да не го обеся с струните..
ubuntu не си заслужава да им се обеснява.. деградирали са
на 20 години пък иска пари от таткоси.. лелеееее земи се фани малко на работа.. стига с тея сапунки... мале.. ххх.. и ти ще ми говориш на 20 години от родителите си пари иска засрами се малко....Първоначално написано от SiSsKkAa
Хах по интернет и аз мога да съм безсмъртен.....земи млъкни чиче и ходи си гледай "моторетката" там и не ни занимавай с глупостите си.И аз мога да почна да се хваля колко ми е голям и ала бала ама си трая нали.Такива като теб които си хвалят оная работа са точно ония с малките пишки...прави си изводитеПървоначално написано от Komar
![]()
аз някъде да съм питала женен ли си?май не си прочел нещо правилно.явно си тук да си търсиш пишлеме,скоето да се заяждаш ама тая вечер не улучи човекаи не казвай,че съм на 13 като не се познаваме.като ти е толкова голяма пишката прави бизнес с нея бе.на морето срещу 300 марки си даваш дупето на някой чичка германец и си ти.на думи всеки е силен нали
че излез намери някой с твоя пол и твоя пръст и си начеши пръстите като няма какво да правиш.това в нет-а да се ебаваш във форум голяма излагация човек
А ти чадо божие.. къде видя да си хваля пишката... прати приятелката си .. после тя ще ти се хвали.. опс даже може доиде ми скимти на вратичката като мъник....Първоначално написано от x3eme
Сисенцеее.. и ти кажи каде си фаля хуя.. че не виждам такова нещо.. и ти си поканена!
Това приятелката ти докато правите секс ли ти го каза?Първоначално написано от x3eme
тази година завърших и сега ще карам курсове за това не работя и казвам примерно ,че ако искам да си купя чанта последния човек от който ще взема пари ще е приятеля ми.всичко го приемаш много буквално.хващай смисъла на думите ми не някакви повърхностни работи.не се прави на прост,че вече почвам да ти вярвам
aaa и благодаря ти за поканата ама аз имам кой да ме задоволи.едва ли ти можеш да направиш това,което мен ме задоволява...така че ЗАМЪЛЧИ
Komar не исках да ти казвам но съшност майка ти ми го каза...прати и много поздрави от мен и лека вечер![]()
^^лека и пръст.тя не е виновна жената ама сина и нещо се опитва да ме храни макар и безуспешно
Не се убиждай ама не си мой тип.. не си падам по изпедерастени китаристчета...
сина й явно избива комплекси и се чувства добре като влезе в някой сайт за по малки от него(поне той така твърди) и си търси с кой да се заяжда.намери си някъде другаде да си изразходваш енергията на пръстите.йаахах.наживо кой знае ква си смешка две думи на кръст неможеш да кажеш ама във форума всички сме много силни
поне той има някакъв талант и го развива за разлика от теб,който дори те е страх да си махнеш каската.толкова ли си страшен?Първоначално написано от Komar
Виж го господи с 2 лафа цял форум храниПървоначално написано от Komar
Ебльо време е да се разкараш.Що така да спреш нещеш,махай се,изчезни като мъгла
![]()
Пфффф мен пък къде ме намесвате във вашите караници?!![]()
![]()
Освен това като имате да си кажете нещо си пишете ЛС!!!![]()
А после някои модове казват,че аз съм спамела ...![]()
Заповядай 1 прясна от вчера...
П.с. отляво се намирам.. повечето ми казват, че съм мн страшен..
^^чичко гугал върши чудеса.лягай си
P.S много си грозноват ама карай ше си намериш и ти момиче,тогава може би да се пооправиш с начина си на мислене.
не си мой тип.нищо лично.и изобщо не ми изглеждаш страшен.някой те лъже явно
^^не ти пожелавам да ме срещаш господин "бияч"