Аз лично хич не съм доволна от Мария като член на журито, защото от сигурен източник знам, че тя е много осакатена откъм каквато и да било музикална култура и не само, че не е претърпяла никакъв инцидент, който да възпрепядства завършването й, ами най-позорно е била изгонена от музикалното училище. Едвам "избутала" обикновената гимназия... Все пак събрали са се хора, които принципно трябва да кажат на участниците защо могат/ не могат да изпеят вярно песента и липсата на музикално образование даде своите плодове в първото издание на формата с нелепите изказвания на Глория. Фънки в началото ме дразнеше, но той ще бъде трезвата, макар и малко грубичка дума, в Music Idol 3, защото Дони е всичко друго, но не и твърд и прям. Като гледам обаче и този сезон няма да ни се размине гаврата с участниците, което е изключително гадно. Не стига, че участникът е проявил смелост да се яви на кастинга и да го гледа цяла България, за да си прави предаването рейтинг, ами и те го правят на маймуна... Детска работа общо взето...