Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
Аз мисля,че може да има връзка от разтояние.
Но само ако наистина има перспективи да се виждате често,а не всеки да си стои в своята страна и да се води,че имате връзка.
Ето на мен това ми предстои сега,връзка от разтояние и не смятам,че ще е супер мъчителна и трудна.
Понятието "връзка" е много разтегливо. И все пак мога да определя че това е когато се виждате на живо повече пъти и за повече време отколкото си пишете по скайп или по някой месенджър. Съответно си говорите повече. Връзка е когато не се притесняваш да говориш открито с дадения човек и изпитваш някаква особена привързаност, по различна от приятелството. Връзка е когато не се срамуваш от човека до теб по никакъв начин. Връзка е когато този човек има специално отношение към теб(разбира се колкото двойки толкова и отношения) и неговите думи имат особено значение за теб. Та в този смисъл това връзка от разстояние не може да се нарече точно връзка, защото вие общувате основно и само индиректно. Основния компнент а именно физическия контакт липсва.

Аз съм много на ясно какво представлява връзка в най-често употребяваната й форма.
Имам връзка с момче от 2 години.Година и половина съм живяла с този човек под един покрив,деляла съм с него и лошо и хубаво.
Били сме болни-лекували сме се един друг.
Били сме отчаяни-давали сме си подкрепа един на друг.
И общо взето съм била от всеки край на една връзка,но ето сега идва момента в който той отново трябва да замине,аз толкова безрезервно му вярвам,че изобщо не се претиснявам за някакви евентуални изневери.А ако се случи-съдба,не ни е писано да сме заедно и толкос.
Но все пак мисля,че връзка от разтояние може да съществува.