.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

След колко време...

Гледах една тема и...
    Момичета, колко време изчаквате преди да пуснете на някой?
    Момчета, след колко време е нормално да ви пуснат без да ги мислите за курви?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    въпрос до нагласа......него ли разбрахте бахти

е ебаси нагласата да ходите 4 месеца и да не правите секс?! това е повече от нагласа според мен..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    щом един от двамата не се чуства готов кво....дай да го направи по задължение или шот вече са минали няколко месеца не разсъждаваш много правилно бате.секса не е игра,то е нещо интимно и сериозно между двама дущи.не става така "айде да правим секс,,,,,,еми айде" и готово.когато и от двете страни има желание и готовност тогава ще се случи

Е аз не мога да разбера какво правиш ти с човек, с който след 4 месеца не се чувстваш готов да го направиш..аз напрмер още след 4-5 среща усещам кой ми допада и с кой може да стане нещо по сериозно, с кого мога да правя секс и с кого не и така..ако не става спираме да се виждаме и готово...или има страст и го желаеш човека или не, няма какво да го мислиш 4 месеца...просто е..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Въпроса е доста относителен ...
    Всичко е строго индивидуално при всеки!!!
    Познавам момичета,които са пускали на приятелите си на 2-3 месец,а аз за разлика от тях и при тримата ми сексуални партньори чаках около 5-7 месеца.
    Според мен е въпрос на нагласа и сигурност в човека срещу теб

Како, как са те изтърпяли толкова време И аз съм съгласен, че не бива да се бърза ама 7 месеца... Аз съм имал цели връзки за по-малко време Една след друга
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Познавам момичета,които са пускали на приятелите си на 2-3 месец,а аз за разлика от тях и при тримата ми сексуални партньори чаках около 5-7 месеца.

vsichko si e vapros na naglasa i vsichko e otnositelno a i pak mn zavisi ot otnosheniqta mejdu dvama dushi. ti pitash kvo pravqt 4 meseca bez seks mi e sq shti kaja edna fr hodi s neiniqt fr veche 8 meseca i chak na 6-7miq mesec mai mu pusna prosto vapros na principi kakto kazah vsichko si e mn otnositelno
    I'm the one Love me ...

въпрос на нагласа ..
    БлЯя..БлЯ...

Времето почти няма значение,важното е да обичаш човека с когото ще си и да се чувстваш готова.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ADHOC
    Како, как са те изтърпяли толкова време И аз съм съгласен, че не бива да се бърза ама 7 месеца... Аз съм имал цели връзки за по-малко време Една след друга
    1.Падам си по дългите връзки.
    2.Щом съм с едно момче,значи то има чувства към мен и => ще ме чака ако ще и 1 година,а ако не му харесва - ми да хваща пътя!!!То така най-лесно се разбира,дали едно момче е с теб заради секса или заради самата себе си!!!

ммм спала съм с едно момче и => той ми беше първия, както и аз на него пърава и чаакахме доста докато се стигне до секса.. 9 месеца

Хаха...е каква е тази връзка без секс?!
    След като правиш секс с някой го чувстваш по различен начин- по-близък, секса допълва любовта, даже секса е 70% от една връзка според мен...за да е пълна, истинска една връзка трябва да има секс...туй да се цункате само и да се държите за ръчичка за детски работи..
    Аз например съм била с 2 момчета.
    На първия ми приятел му пусках на втората седмица, след което ходихме 2 години.
    На сегашния-след седмица и нещо някъде.
    Просто и двамата ги чувствах различни от другите, специални по някакъв начин и не съм се колебала въобще...и не съм и сгрешила...
    Излизала съм и с други момчета по няколко пъти, които не са ми допадали и съм си знаела за тях, че даже и да ходим и 100 години и да ми се доказват колко много ме обичат и да са ми верни и всичко никога не бих се почувствала "готова" да го правя с тях..това е..
    Затова ми е чудно защо за бога е това чакане ?!

Виж сега - и аз имам дълга връзка в момента - повече от година, но не мисля, че да го моткаш 7 месеца само, за да видиш дали те обича, е нормално. Ти не можеш ли за тия 7 месеца да разбереш по друг начин дали държи на теб - обръща ли ти внимание, държи ли се мило, само ти ли си за него, старае ли се да те прави щастлива...Само желанието за секс ли е показателно за това дали държи на теб??? Много повърхностно мислене имаш за човек, който претендира, че обича дългите връзки. И защо трябва да те чака 1 година? За да решиш ти аджеба тоя обича ли ме или не ме обича. Не е честно да го държиш на сухо само защото ти си неспособна да различиш кога някой те обича и кога не. Или пък просто обичаш да се правиш на Желязната Лейди (нямам предвид Маргарет Тачър), която контролира "горките, глупави" мъже. На теб не бих ти дал дори да ми изчистиш обувките

P.S. Който е чел мнението ми в темата за влюбването в кльощави, в раздел Любов, знае за какви обувки говоря
    Цитирай Първоначално написано от ADHOC
    1.Падам си по дългите връзки.
    2.Щом съм с едно момче,значи то има чувства към мен и => ще ме чака ако ще и 1 година,а ако не му харесва - ми да хваща пътя!!!То така най-лесно се разбира,дали едно момче е с теб заради секса или заради самата себе си!!!

Град
    Нали се сещаш,че слабо ме вълнува мнението ти
    Това,че ти се е*еш на 2-та седмица не означава,че всички трябва да го правят
    Освен това по тая логика,аз трябва вече да имам към 10-тина (че и повече) секс партньора,защото с повечето си гаджета съм ходила над 2 месеца
    ... Щом не съм пуснала на някое момче толкова време,явно не съм била готова да го направя ...
    А отностно това,че си падам по сериозните връзки ... Зад гърба ми има 2 връзки от по 2 години и 2 от по 1 и малко ... Ако това за теб не са сериозни връзки - е сори,за мен са!!!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    аз не мисля,че има някакво значение кога ще му пуснеш.с приятеля ми го направихме първия ден и вече повече от 2 год сме заедно така че....

Леле какооо, ти или си почнала със сериозните връзки от много малка или си много възрастна вече А и сериозността на връзката не е задължително обвързана с времетраенето й. Какво сериозно има в това да имаш примерно 10 връзки по 1 година, 4 по 2 години и 3 по 3 години. Сериозността е не да имаш много на брой дълги връзки, а малко на брой, и да в повечето случаи и дълги връзки. Защото сериозните чувства са важни, а не месеците или годините. 1 връзка от 3 месеца силна, истинска и незабравима любов, е по-сериозна от примерно 2 връзки по 2 години просто ей таказа спорта, от които 2 години, 7 месеца прекарани в ходене по илицата хванати за ръце, в чакане на ГОЛЕМИЯ СЕКС. Не си мисли, че визирам твоите връзки - сигурен съм, че за да си толкова време с някого значи го обичаш, говоря принципно. И ще те помоля да не ми отговаряш с червени букви, защото оставам с впечатлението, че ми викаш. А не бива да ми викаш
    Нали се сещаш,че слабо ме вълнува мнението ти
    Това,че ти се е*еш на 2-та седмица не означава,че всички трябва да го правят
    Освен това по тая логика,аз трябва вече да имам към 10-тина (че и повече) секс партньора,защото с повечето си гаджета съм ходила над 2 месеца
    ... Щом не съм пуснала на някое момче толкова време,явно не съм била готова да го направя ...
    А отностно това,че си падам по сериозните връзки ... Зад гърба ми има 2 връзки от по 2 години и 2 от по 1 и малко ... Ако това за теб не са сериозни връзки - е сори,за мен са!!!

Е тва па не го разбрах..обясни ми го как излизаш с някой 6 месеца примерно и не си готова да му пуснеш, защо не си готова? Защото си мислиш, че ще те ебе и ще те зареже пък като те чака 6 месеца начи вече много те обича и не би го направил?
    М/у другото на колко си?

Град
    некъде из Сливница...
    Нещо не ви разбирам,4-5 месеца чакане според мен е нормално и въобще не е много,нормално е едно момиче да изчака докато "пусне" на приятелят си,все пак тва не е целувка по бузката а секс,много по серйозно и интимно нещо,е кво с приятелката ми сме заедно почти година и все още не сме правили секс а и незнам скоро дали ще правим,са ше ни искарате психично болни сигурно,вярно че секса е кажи речи 50% от една връзка ама връзки и без секс съществуват,не до толкова пълноценни но пак.. има ги

Имаш гадже с което ходите от известно време и се чудиш кога ще ти пусне или греша ?
    Ако се държиш добре с нея и си кавалер с риск да звуча старомодно и ако има реална тръпка между вас които не се свеждат само до целувки и кафенета то резултата не би трябвало да закъснява , според зависи както всички тук ти казват. Мисля си че най-добре е тези неща да се коментират между двойките като напълно се изклюва елемента срам най-малкото е че не сте на 11 години предполагам и имате обща представа за това което се случва при всички нас.
    Ако искаш да правиш секс с нея , това е хубаво но също толкова е хубаво да си зададеш няколко въпроса от сорта на тя иска ли да го прави , правила ли го е досега и готова ли е заради теб да го направи.
    Как я предразполагаш и какви жестове правиш за нея освен да и пипаш цицте ... Та за финал просто това се случва когато се "надушите" образно казано с човека , нито ти нито тя можете да издържите повече без секс.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Когато започнах да излизам (ходя) с приятеля ми, бях на 14. И двамата бяхме девствени.
    Изчакахме доста време - година и 5-6 месеца и се радвам, че е така. Всичко се случи естестено и непринудено. Беше трудно в началото, ама се справихме.

Като се разделихме за около 6 месеца преди известно време, бях с друго момче, с което спахме много рано. Това изискваше ситуацията. Също не беше гадно и се случи естествено.

Така че, всичко опира до обстоятелствата, до момента и до въпросния човек.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Зависи от отношенията, зависи от човека, зависи от обстоятелствата. След първият път тези граници значително падат, но все пак мисля, че колкото и зрял да си (или да мислиш, че си), ако искаш връзката ти да просъществува по-бързо, не трябва нито да бързаш, нито да караш човека до теб да чака. Но пак си зависи...
    **

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от aDoRaBLe
    Зависи от отношенията, зависи от човека, зависи от обстоятелствата. След първият път тези граници значително падат, но все пак мисля, че колкото и зрял да си (или да мислиш, че си), ако искаш връзката ти да просъществува по-бързо, не трябва нито да бързаш, нито да караш човека до теб да чака. Но пак си зависи...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    С приятелят ми го направихме на 2ри месец,а ми беше първия.Зависи си от човека.Ако имам съмнения,че няма да е дълга връзката,няма много ясно.Обаче с него сме заедно вече 7 месеца.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всичко опира до нагласата на човек.
    Не може да определите едно момиче, като -курва- , само защото е спала с приятеля си още в началото на връзката им-това при положение, че е девствена-
    Аз нямам опит и не знам при мен точно как ще се случат нещата, но не искам да бързам.
    Имаше една философска книга.В нея бе нарисувана пирамида, която беше огледало на човешките нужди, някъде по средата бе нуждата от секс.Та мисълта ми е, че секса е необходимост, но този факт не трябва да бъде определящ при решението дали да спим с едно момче или не.
    В тази теми, изхождате най-вече от себе си и от това какво се е случило с вас, без да си давате сметка, че хората са различни.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си