- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за Straight Edge [sXe] ?
Единственото което ти е нужно (за да си sXe) е музика и въздържане от пиене, пушене и друсане.Първоначално написано от Corporatedesign
![]()
Бегай да се натрескаш на мотика...Първоначално написано от Bier
Какво НЕ МЕ прави еджър?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
shhh tyka pak nekvi fenove na HBO filmoviq kanal a
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
FockidyFockFock разхождаме се с онея лъжици заострени от двете страни за да правим диви и щастливи хора като теб !
По темата има Positive & Militant Straight Edge ... като първите са си поси-тата сиреч нормалните мирни стрейтъри а вторите са лошите копелета дето трепят наркодилъри, алкохолици и наркоси.В последните 3 попада около 60% от населението затова и толкова хранят еджърите !!!
EPIC FAIL за вас дрОгарчета!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
....... Ако им кажа "не пушете, не друсайте и не пийте нито капка алкохол", ще ме послушат ли??? Но ако им кажа "забравете за наркотици, няма смисъл от цигарите и пийте само по повод и в умерени количества", мисля че ще има по-голям ефект?Първоначално написано от Corporatedesign
Аз дюнери не ям, благодаря все пак!Първоначално написано от InitialD
Същото е, осъзнай го. Колкото и да ги пробутваш тия неща, всеки сам решава, как да се забавлява. Аз не си представям някакво събиране, без бира или някакъв алкохол, не знам за теб.Първоначално написано от Vesk0u
![]()
Кви дюнери бе резан !?!? Само това ли ти е в главата - турска кухня !?
Такива като теб ги броя за вреден дивеч!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ей край - спирам да пиша в темата, че само се нафлууди. Все пак я направих с цел да чуя мнението на връстниците си. Няма повече да пиша, че само спорове стават...
Не бъди толкоз припрян.Първоначално написано от InitialD
![]()
Не мога да разбера, защо причислявате всички хора, употребяващи алкохол, с тези, явяващи се като квартални пияници, които се прибират и пребиват жената и децата, за да мине и този ден?
Не всеки, които пийва по 2-3 бири с приятели, било то в парка, у дома или където и да било, е алкохолик. Не всеки, които пуши трева е "НАРКОМАНЧЕ". С тая логика, "лошите стрейтеджъри" както ги наричате, трябва да пребият 95% от тийновете из страната и света.
Влизате в крайности, за да се правите на интересни...
Уау... най-накрая един смислен коментар да напишеш... Ние в никакъв случай не искаме да се заяждаме - вие започнахте първи (колкото и детински да звучи). Точно за това казвам да пиете в умерени количества, заради което ме упрекнаха, че ви подканям да пиете и "затова не съм истински еджър" O_o...Първоначално написано от FockidyFockFock
А леките наркотици? Позволяваш ли ни да ползваме и тях?Първоначално написано от Vesk0u
![]()
От 3ма пиещи по бира в парка - 1 става алкохолик!Първоначално написано от FockidyFockFock
От 3ма пушещи трева - 2ма стават хардкор дрОгари!
Ние не харесваме начина по който се употребяват опиатите особено тук в България! Тук всеки прекалява с всичко!Хората нямат воля и са слaбохарактерни и след време не могат да кажат СТОП, когато нещата вече са излезнали от контрол!
За пореден път! Арабите Християни не се обрязват!!! Никой Християнин не го прави!!!интересно как все другите са "резани",а само ти си АРАБЕЛА от Ливан Confused
Най-доброто мнение !Първоначално написано от SiegHeil
Първоначално написано от AnincetoSexy
"Отровата" - надявам се да не става дума за цигари или наркотици...Първоначално написано от XceSS
Абе какво се занимавам аз... правете каквото знаете - пропивайте се съсипвайте си живота и най-вече младините, ваша си работга...
Момчето го каза съвсем ясно. Фактите говорят сами за себе си...Първоначално написано от InitialD
Minor Threat - Straight Edge ай поздрав
Иначе по темата...Не съм против тях!Всеки има правото да е такъв какъвто иска. Идеята на движението ми харесва, но цялото парадиране с това кой е sXe еее мнооого пресилено и досадно.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Всяка крайност е еднакво лоша.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Абсолютно!Първоначално написано от Corporatedesign
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
"Нацизма е лош, да живее комузма"Първоначално написано от InitialD
![]()
Едната или другата крайност - все тая...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
колко напомня на тянко...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Ами от време на време естествено, че има нужда от това !Първоначално написано от Vesk0u
Първоначално написано от AnincetoSexy
Много е тъпо така да мрънкаш и пляскаш наляво и надясно "не на алкохола, на цигарите, на дрогата, на секса, на кислорода" и т.н., защото никой не го eбe, само ти си заспиваш спокоен, че си показал на света колко верен и тру еджър си. Т.е. ти не търсиш резултат, а себеизтъкване. Т.е. ти си тъп.
Другото, което е- от колко време си еджър? Събуди се онзи ден и си каза "повече няма да пия"?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
па аз тогава съм ебати стрейтъра бе!Първоначално написано от Vesk0u
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."