.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    дет ноут... комерс няма и да го гледам
    И само защото така си чула си решила, че не струва и няма да го гледаш?!

не естествено ... гледах първия епизод след като толкова фенове има защо да не го погледна... но просто не ми харесва тва е ... всеки с вкуса си
    Ама то има още 36 епизода..
    просто не разбираш разликата м/у това да не ти харесва и това нещо да не струва..било то защото е "комерс". Няма значение.
    Има много, които до 4-5 епизод не са нищо особено, а нататък са страхотни,но....да.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Обожавам анимета, но манга не чета.. Хентай също гледам xD.. Любими анимета.. Myself; Yourself, Elfen Lied, Vampire Knight, Hellsing, Akira, One Piece, Devil May Cry, Death Note, Junjou Romantica и подобни. Сега почвам OHSHC... Мразя ongoing анимета, просто не мога да следя едно аниме... Попринцип си падам по Horror, Mystery и изобщо някви такива.. Също съм и привърженик на shonen - ai / yaoi...

Последно гледах Мейджър, май и то ми е любимото. Другите ми любими са Бързърк и Хелсинг, ама не новите серии, че те са яко зле.

Град
    Varna
    naruto ,bleach ,death note... tva sa

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
    Обожавам анимета, но манга не чета.. Хентай също гледам xD.. Любими анимета.. Myself; Yourself, Elfen Lied, Vampire Knight, Hellsing, Akira, One Piece, Devil May Cry, Death Note, Junjou Romantica и подобни. Сега почвам OHSHC... Мразя ongoing анимета, просто не мога да следя едно аниме... Попринцип си падам по Horror, Mystery и изобщо някви такива.. Също съм и привърженик на shonen - ai / yaoi...
    ооо myself yourself е супер аниме .Едно от най любимите ми е

Град
    Shinigamiville
    дет ноут... комерс няма и да го гледам
    И само защото така си чула си решила, че не струва и няма да го гледаш?!

не естествено ... гледах първия епизод след като толкова фенове има защо да не го погледна... но просто не ми харесва тва е ... всеки с вкуса си
    Ама то има още 36 епизода..
    просто не разбираш разликата м/у това да не ти харесва и това нещо да не струва..било то защото е "комерс". Няма значение.
    Има много, които до 4-5 епизод не са нищо особено, а нататък са страхотни,но....да.
    сигурно не я разбирам след като дори не съм писала никъде че не струва.... ... следя едно от най големите комерси тей че не избирам по комерсиалност кое струва и кое не... и пак не видях никъде да съм писала че не струва...но ..да

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skailer
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Югио>Чък Норис
    dream on
    Тва ме разби
    нема лошо

Vampire Knight е супер зарибяващо,гледах и двата сезона.За Наруто-доста тъпи филъри,ама кво да се напрай-историята като цяло я бива. Другите анимета са бая и няма да ги изброявам,че няма да ми стигне цял ден
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Град
    LUNATA
    Mn mersi za tazi tema!!!!!!! Animeta gledam.I mangi sam 4ela ama sa malko 6tot nqmam vreme A eto i animetata, koito me radvat:
    Naruto, Bleach,Vampire Knight, Death Note,Yu-Gi-Oh ,Dokuro chan, Elfen lied, Ouran High School Host Club, Shaman King (to si e klasika) ,Air Gear i ima i dr
    I am justice!!!!

хмм... не съм гледала много анимета, но все пак " Death Note " ми е любимо, а също и " Legend Of Duo" много ми хареса, но като " Death Note " няма второ просто не можах да се отлепа от компа ... докато не го изгледах абе много е яко ако някой не го е гледал да почва

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Аз па гледам Покемон
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си