- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цена на бонбони "Мерси" - спешно
съжалявам много за глупавия въпрос...
но колко струва кутия с шоколадови бонбони "мерси"
... просто ми е спешно и трябва да разбера
тези във формата на сърце..![]()
ще съм ви мн благодарна, ако ми отговорите по-бързо![]()
Мерси няма под формата сърце,или поне не съм виждал никогаПървоначално написано от kikzi
Единствените с тази форма с в метални котии на Lindt в червена кутия.Малките са 6 лева с 4-5 бомбона вътре,а големите 16 и нещо с 20 бомбона криво ляво
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
И аз не знам под формата на сърце да има. Голямата бонбониера е 13-14, а малката 7-8.
Офф: ^ Пише се ''бонбон'' и ''кутия''
къде виждаш да не пише боНбон и кУтияПървоначално написано от kikzi
![]()
Абе за Милката ли говориш аз знам че само те имат бонки в форма на сърчица
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Абе за Милката ли говориш аз знам че само те имат бонки в форма на сърчица
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
нем....
искам да са мерси
но явно съм се объркала
мерси все пак
Не беше за теб, затова сложих колибката...Първоначално написано от kikzi
Мерси няма под формата сърце,или поне не съм виждал никога Smile Единствените с тази форма с в метални котии на Lindt в червена кутия.Малките са 6 лева с 4-5 бомбона вътре,а големите 16 и нещо с 20 бомбона криво ляво Smile
Има бонбони Милка във формата на сърце. Малката кутия е не повече от 2 лева, за голямата не знам.
Искам да ви питам колко струват бонбони Мерси в малка кутия БЕЗ ФОРМАТА НА СЪРЦЕ защото има и голяма но на мен ми трябва малка.Благодаря предварително![]()
Мечтите които таиш за своето бъдеще,те са онова което сънуваш,те са в сърцето ти.Те те карат да вървиш напред.
Нова съм тук и не намерих емотикона с обикновенно усмихванеПървоначално написано от saliema11
о стана чакам отговор и се надявах да го открия тук но се затулихте с формата на сърце и така не разбрах колко струва обикновена малка кутия
Мечтите които таиш за своето бъдеще,те са онова което сънуваш,те са в сърцето ти.Те те карат да вървиш напред.
А защо просто не отидеш до най-близкия магазин, за да видиш цената? Специално тия Мерси сигурно ги има навсякъде?!
По темата, мисля, че бяха около 4-5 лева малките Мерси.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!