.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Секс до кога?

Здравейте !
    Сегаа.. въпросът ми е следният .. как да разбера до кога да чукам някое момиче По принцип загрявам мацката с пръсти алабала джиджи биджи, но ми е интересно до кога?? Кога да спра да я чукам здраво и да свършвам? Въобще жените искат ли да свършиш.. кога да разбера кога и е станало достатъчно готини )

Guest
    ми .. предполага се когато свърши тя .. или .. я видиш че е изморена .. или не знам .. приятелят ми винаги знае кога е време да спре

Може да добавим питанка : Кога свършва момичето? Как разбираме

Guest
    О .. определено се усеща .. може би при всяка е различна .. потреперва или почва да диша очестено и изведнъж спира .. хах нямам опит с жените

На мене като ми писне и му казвам да се ориентира към приключване и ако до 15-20 мин не е свършил ставам, обувам си гащите и си заминавам...

Град
    RssSss
    до сутирнта ест...

бтв ще разбереш със сигурност

според зависи
    БлЯя..БлЯ...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    На мене като ми писне и му казвам да се ориентира към приключване и ако до 15-20 мин не е свършил ставам, обувам си гащите и си заминавам...
    хахахах супер оригинално.аз ако на моя му направя така повече няма да ме потърси сигурно хахахах

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    Брат това момиче може ли да говори ?

Цитирай Първоначално написано от LiL_MeoW

доста грубо
    аз гледам да съм малко по - учтива, но в общи линии стратегията е същата.
    кажи му на момичето, че те тормози тази мисъл, в края на краищата при всяка е различно. Ако питаш по принцип и нямаш сериозна приятелка, незнам
    I`m surrounded by liars everywhere I turn...
    I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
    I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
    I don`t want to be anything other than me....

Да я питаш ли ? бахти глупостите... Всички мъже сме егоисти в леглото... няма кво да питаш...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Е такова момиче си търся.. но и мойта си е 6+

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от LiL_MeoW
    Всеки чувек си е строго индивидуален ,но все пак триаа ти каже ,ако иска на нея да е хубаво ще ти каже ,а ако не иска неин си е проблема
    В името на Светият Дух,лудостта е навсякаде около нас!В името на Светият Дух,как ще се отарвем от оковите на вечната агония!

Град
    Перник
    Или тя като виждам че няма повече на къде да и е хубаво т.е вече и писва или като потъна в пот и тръгнеме да сменяме поза и почне да ми се вие свят
    Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!

vij sq to na edna jina i trqbvat 4 5 minyti kak do koga tq sama 6ta izrita be 4ovek tq kat swar6i 6ta izrita i sa obarne da spi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си