- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс до кога?
Здравейте !
Сегаа.. въпросът ми е следният .. как да разбера до кога да чукам някое момичеПо принцип загрявам мацката с пръсти алабала джиджи биджи, но ми е интересно до кога?? Кога да спра да я чукам здраво и да свършвам? Въобще жените искат ли да свършиш.. кога да разбера кога и е станало достатъчно готини
)
ми .. предполага се когато свърши тя .. или .. я видиш че е изморена .. или не знам .. приятелят ми винаги знае кога е време да спре![]()
Може да добавим питанка : Кога свършва момичето? Как разбираме![]()
О .. определено се усеща .. може би при всяка е различна .. потреперва или почва да диша очестено и изведнъж спира .. хахнямам опит с жените
![]()
На мене като ми писне и му казвам да се ориентира към приключване и ако до 15-20 мин не е свършил ставам, обувам си гащите и си заминавам...
до сутирнта ест...
бтв ще разбереш със сигурност
според зависи
БлЯя..БлЯ...
хахахах супер оригинално.аз ако на моя му направя така повече няма да ме потърси сигурно хахахахПървоначално написано от aaasdfghjklll
Първоначално написано от LiL_MeoW
доста грубоПървоначално написано от aaasdfghjklll
![]()
аз гледам да съм малко по - учтива, но в общи линии стратегията е същата.
кажи му на момичето, че те тормози тази мисъл, в края на краищата при всяка е различно. Ако питаш по принцип и нямаш сериозна приятелка, незнам![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
Да я питаш ли ? бахти глупостите... Всички мъже сме егоисти в леглото... няма кво да питаш...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е такова момиче си търся.. но и мойта си е 6+Първоначално написано от aaasdfghjklll
Всеки чувек си е строго индивидуален ,но все пак триаа ти каже ,ако иска на нея да е хубаво ще ти каже ,а ако не иска неин си е проблемаПървоначално написано от plmn
В името на Светият Дух,лудостта е навсякаде около нас!В името на Светият Дух,как ще се отарвем от оковите на вечната агония!
Или тя като виждам че няма повече на къде да и е хубаво т.е вече и писва или като потъна в пот и тръгнеме да сменяме поза и почне да ми се вие свят![]()
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
vij sq to na edna jina i trqbvat 4 5 minyti kak do koga tq sama 6ta izrita be 4ovek tq kat swar6i 6ta izrita i sa obarne da spi![]()