Здравейте . Вчера с приятелката ми правихме секс и се скъсаха два презерватива Durex Extra Safe . (много са "safe" просто нямам думи). Та значи първия път като го скъсах веднага го извадих и смених с нов и си продължихме и всичко завърши нормално.После го махнах измих се и си сложих нов за 2рия път. Той обаче също се скъса и се страхувам че може да е излезнала малко сперма от предишния път и да е останала във вагината като се е скъсал .Иначе не бях свършил и пак веднага го смених.Все пак се притеснявам .Иначе нейният цикъл беше свършил преди 4 дена. Като този цикъл беше предизвикан от хапче Ескапеле което приехме поради същата причина че пак се скъсаха тея Дюрекс ... тогава бях свършил в нея и се наложи. Това беше преди около 15 дена. Та въпроса ми е трябва ли да се притеснявам сега и какво да правя при положение че вече сме взимали ескапеле много скоро и не може пак да вземе защото е вредно. Също така искам да питам защо толкова често ни се късат презервативите и дали не трябва да купим някакви овлажнители .
Благодаря предварително за помоща дано се успокоя малко