- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще направите ако го искате но винаги има някой вкъщи?
Kakvo 6te napravite ako i dvamata ste gotovi da go napravite, a vinagi ima nqkoi vky6ti..?
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Само не прави моята грешка. Не го прави у вас, ако вашите са в другата стая. Нас майка ми ни хвана.
Shte gi razkaram ot vkushtiПървоначално написано от Gerrytooo_
![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
Каква беше реакцията?Първоначално написано от Bellatrix
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ем каза ни да се обличаме и да не се повтаря никога повече това. След 3 часа той си тръгна. Тя ми се навика, ама се успокои като разбра, че всичко е с предпазни мерки и сме много внимателни. После само ми заяви да имам над 5.50 за срока и да не го правим в нас.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Е пак, в общи линии добре е минало.. То шока като ви види е сигурен, няма как да реагира по друг начин първоначално.. Но, до колкото знам, вие сте си и на годинки и не сте заедно от вчера..Първоначално написано от Bellatrix
))
Е какво да направя, ще го направя, врътвам ключа и толкова, пък и наще като знаят, че има някой винаги чукат, при положение, че е заключено ще се досетят ама аз не съм малка имам си нужди аха![]()
Е да, тя все е предполагала, че сме го правили, ние все пак ходим от цели 10 месеца (когато ни хвана беше половин година). А и тя го познава и го одобрява та не беше чак толкова страшно.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Ми не влизат в стаята ми наще.... досещат се все пак....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Сигурно го е знаела вътрешно, но едно е да си го мислиш и да ти минава през акъла, съвсем друго е да го видиш..Първоначално написано от Bellatrix
... Не знам, на мен ми беше много странно, когато бях на 13.. Мрънках да спя в гаджето (от различни градове бяхме... дълга история, на тази крехка възраст тогава
) .. Изобщо нямах никакво намерение да имам такива отношения с него (аз все пак си бях и на 13.... ) Така и така баща ми не позволи, но майка ми преди това си ме предупреди "и нали знаеш.. винаги с презерватив.." ... Много странно ми стана .. Та аз бях на 13! .. Може би жената знае днешното поколение и се е била притеснила .. Иначе на този етап не сме говорили за такива неща..
Аааа не .... случая беше да прекараме Нова година заедно .. сетих се
И аз не бях говорила до преди това с нашите. Образовах се от книги и сайтове (е, чат-пат и часовете по биология). И после тя (майка ми) очевидно беше решила, че съм правила кой знае какви глупости и камък и падна от сърцето като чу, че всичко е с презервативи и то от най-сигурните.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Слагаш един райбер на вратата.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
ami nie pak parviq pat si go napravihme v tqh i tehnite bqha tam apak ve4e si go pravim i v nas i v tqh bez problem![]()
Не ме е яд,че ме лъжат...Яд ме е,че си мислят,че им вярвам
ще отида някаде другаде![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ще я закарам в гората, където ще обругая портите й с могъщия си боздуган.![]()
Як норвежки блек метъл.
Първоначално написано от Bellatrix
na kolko godini si bila kato sa te hvanali![]()
Първоначално написано от Bellatrix
na kolko godini si bila kato sa te hvanali![]()
ми питате някой приятел за терен.. и готово :Д
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
ami zapurvi put go napravihme v tqh i posle v nas makar 4e na nego mu be6e malko skonfuzno 4e maika mi be6e v dr staq a nie bqhme na neinoto legloxax
sega ve4e 2 godini po kusno go pravime i v tqh i v nas i slava bogu imalo e ekstremni siuacii no nikoi ne ni e hva6tal a i mislq 4e nqma 4ovek koito da si misli 4e kato sme zaedno ot 2 god. i 8 mes. ne sme go pravili![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
еми в колата..![]()
ние най редовно си го правим като има някой друг в другата стаята..просто не можем да си устояваме..
за сега само 3 пъти са ни хващали![]()
Ако ще ви е за първи път, никак не ви препоръчвам да има някой друг "активен човек" в съседната стая. Дълбоко спящ по-става.
Ако не стане, създаваш условия, в които да стане - на хижа примерно, но това става за един или два пъти. После пак търсиш варианти. Ако имаш кола е доста по-удобно. Но пак не е решение.
В края на краищата,
ще трябва в едната къща да може.. Т.е. трябва да се проведе сериозен разговор, но ако сте на по 12-13, не се надявай на добър отговор.
Автора - уговори се с някой приятел е.. Нали за това са те :Р
Или сложи табелка на вратата - варя ракия, не ме безпокойте.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В повечето случаи все има някой или в нас или у тях... За огромно съжаление ... ама си намираме начини![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...