Майка ми..лле не мога да я понасям вече..преди две седмици се разбрахме да си направя татуировка-малка и аз си намерих човека при който ще си я правя ама майка ми иска във студио. Добре, ама това нейното в студио важи за след 3-4 месеца когато ще имам възможност да изляза извън Монтана..И съм сигурна че ще отлага и отлага докато не забравя. Така става винаги. И след шумен спор тя ми каза - прави каквото искаш ...
Хубаво, след малко имам час пр татуиста. Казвам на майка ми: -Първо съм с Роси(най добрата ми фр) и после ще си правя тату.
И се започнаха въпроси от рода на "А роси ще си прави ли тату"
"-Е няма тя не иска"
"Да бе не иска просто иска в студио не при некой боклук..."
А това момиче определено не го влечат тея работи.
После започна майка ми да ми крещи, че не се събирам само с Роси, ами и с други хора и ми влияят зле и кой знае какво правя с тях...
А това - компанията ми са хора които, нито пушат, нито пият, не се дрогират, не са умрели метъли или някфи курви...
Просто вечер излизам с тях за по кафе и 1 билярд и тя си мисли че правя кой знае какво...
Опитвах се да поговоря с нея, тя иска да ми забрани да излизам в определени дни, и да ми сложи вечерен час до 8..при положение че в 7 и 30 свършвам училище...просто не знам как да се справя..идеи?